Prestashop priser

Prestashop er GRATIS og du kan på de fleste webhoteller installerer den med få klik. Udfordringen er at få den sat op korrekt til dit brug, og det er her at du kan spare tid og penge ved at lade eksperterne hjælpe.

Vi hører ofte “Jeg har forsøgt at få det til at virke i dagevis hvordan gjorde I det så hurtigt?”

Hvad koster det så at få lavet en Prestashop af eksperterne? Det enkelte projekt bør estimeres forud da ingen opsætning eller ønsker er ens, derfor har vi ikke nogle faste prestashop priser. Men nedenfor har jeg beskrevet 2 priskategorier, som jeg håber kan give dig et prej om prisen på dit projekt.

Hjælp til opsætning af egen webshop

Med den stigende e-handel som ses i Danmark, er der flere og flere virksomheder, som vælger at sælge deres varer digitalt via en webshop. Dette er ofte en effektiv løsning, da det på længere sigt kan give større mærkekendskab, hvor de samtidig formår at nå ud til flere forbrugere. Det giver således kunden mulighed for at shoppe fra deres eget hjem. Men det kan også være svært at opstarte sin egen webshop, fordi det kræver, at man har tålmodighed og prøver at sætte sig ordenligt ind i tingene. Hvis du går med overvejelserne om at opstarte en webshop, så læs med.

 

Hvad er Pretashop?

Helt basalt set er Pretashop et professionelt e-handelssystem. Det er et online Content Management System, som gør det muligt for dig at styre din webshop på en let og effektiv måde. Systemet gør det således nemt for dig at oprette og drive en webshop, hvorfor det også er blevet utroligt populært. I øjeblikket har Pretashop mere end 50,000 medlemmer, hvor der samtidig ses 33,000 online-butikker, som bruger systemet. Der kommer løbende opdateringer og nye funktioner, som gør din oplevelse endnu bedre, og hvis du har brug for Pretashop hjælp, findes der mange muligheder for dette. Nu tænker du nok, at dette system må være en dyr investering, men det er faktisk helt gratis at downloade og anvende, så det er bare med at springe sig ud i det.

 

Har du brug for hjælp?

Det kan være vanskeligt at oprette en webshop, hvis du ikke har prøvet det før, og nogle gange har man brug for noget hjælp. Hos os tilbyder vi Pretashop support, hvis der skulle opstå problemer. Alle vores programmører har mere end 7 års erfaring med udvikling af Pretashop, hvorfor du altid kan forvente en høj faglig viden. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os.