Mød support teamet

Vores team strækker over mange kulturer, ekspertiser og i alt rigtigt mange års erfaring
Supportteamet hos WebsiteSupport.dk består af yderst kompetente udviklere og programmører fra hele verden. De er bosiddende i hele verden: Danmark, Indien, Thailand m.fl.… ja, stort set hele verden.

Den største kompetence er at Søren Jensen sidder klar til at tage imod dig med mere end 10 års erfaring indenfor hjemmeside udvikling, og han har de seneste 4 år fokuseret på Wordpres og Prestashop systemerne.

Vores outsourcing af udvikling og support gør det muligt at holde en pris som ligger på noget nær det halve af det du er vant til i Danmark. Mange af vores supportmedarbejdere er højt uddannede og meget dygtige folk med mange års erfaring, som herhjemme snildt ville kunne tage 800-1000 kroner i timen! Men ikke hos os – her koster det fra 300,- kr. pr. time. Så nu har DU også råd til din helt egen udvikler!

Halv pris – men 100% tilfredshed

Selvom vi har en pris som er langt under det danske niveau betyder det ikke, at du får dårligere service. For vi ønsker intet andet end glade kunder – og dét får vi kun, hvis DU er tilfreds.

Derfor får du:

  • Fast pris på din opgave – så du kender omkostningen!
  • No cure, No Pay – løser vi ikke dit problem, koster det dig ikke en krone.
  • Support hele vejen – vi slipper dig ikke når vi er færdige, vi er hele tiden ved din side.
  • Danske kontaktpersoner – du kan altid ringe til os, vi kender allerede din sag rigtig godt!

Vi er 100% klar til at tage imod din supportopgave!

Søren Jensen

Søren Jensen

Online Jedi

Har arbejdet med online medier siden 2004 og været involveret i en lang række af webprojekter. Problemknuser, Marketingsekspert og erfaren projektleder, der de sidste 5 år primært har arbejdet med WordPress og Prestashop.

* Problemknuser
* Projektleder
* Online marketing

Lokation: Thailand

Jang

Jang

CEO

Jang står for den daglige administration af firmaet

Lokation: Thailand

Velkommen! Dette er vores ekspert team – Vil du have professionel support?

Tho

Tho

Wordpress Yoda

Mr. Tho, startede med at programmere som teenager og begyndte at arbejde som programmør i 2008. Han er WordPress Yoda, og en haj til Prestashop, samt anden PHP udvikling.

Lokation: Thailand

Tar

Tar

Prestashop Yoda

Tar har arbejdet som programmør siden 2010, han er Prestashop Yoda. Udover special programmering til Prestashop er han er blandt de bedste til integration og import af data.

Lokation: Thailand

Eye

Eye

Graphical magician

Logo, website design, bannere eller animations video. Eye har fantastiske kreative evner og sans for at møde kundernes ønsker.

Lokation: Thailand

Jittra

Jittra

Wordpress magician

Nyeste skud på stammen. Jittra er uddannet IT og kommunikation og arbejder emd wordpress

Lokation: Thailand

Andre nævneværdige freelancere vi benytter

Jaeson

Integration og Data Entry

Jaeson er vores go-to guy, når der skal redigeres data inden import. Han er uddannet til Master of computer Science og arbejder som freelancer.

Lokation: Phillipines

Dusan

Server specialist

Dusan er server specialist gennem 20 år, og kommer oprindeligt fra Serbien, I dag har han eget konsulent firma i Irland. Er der problemer med jeres Cloud opsætning, så er Dusan manden.

Lokation: Irland

Vivek

Google tekniker

Vivek arbejder til dagligt med Adwords og data sporing. Som freelancer hos os er han i tæt samarbejde med Søren ved sporing af data omkring AdWords, SEO og anden PPC med mere.

Lokation: Indien