Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Websitesupport.dk af Webinators ÜO

Sepapaja 6
Tallinn 15551
Estland
Registreringsnummer: 14524103
Moms nummer: EE102083860

B2B
Vi handler kun B2B

Salg til Private
Vi fører normalt ikke salg til private, er du ved opstart af nyt firma, bedes du kontakte os, så vi kan tjekke om vi kan godkende dig som kunde.

Betaling:
Såfremt jeres virksomhed er godkendt til momsfri handel indenfor EU vil prisen fakturerer uden moms. Du kan tjekke det her

Med mindre andet er aftalt betales forud, vi påbegynder ikke arbejdet før aftalte beløb er modtaget. Løses problemet kun delvist, tager vi kun penge for den tid vi brugte på den løste del, og refunderes resten. Løses intet af det aftale refunderes det fulde beløb.

Ved større projekter betales 50% af maksimumsestimatet forud, resterende beløb betales inden levering, eller efter aftale.

Returret og refundering:
Der er ingen returret eller refundering i henhold til gældende regler for B2B handel

Efterfølgende support:
Findes der direkte bugs indenfor 6 måneder i de rettelser/modifikationer vi har lavet, fikser vi det uden beregning. Er det bugs eller problemer i de funktioner vi har udviklet eller rettet i, som følge af jeres eller tredjeparts ændringer i kode, opdatering af CMS system/plug ins/moduler, eller installering af nye plug ins/moduler, vil efterfølgende support være med ny fakturering.