Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Website support.dk af Life Key Co., Ltd.

Life Key Company Limited
Tax ID: 0505552000523
Head Office: 111/1 , Village No.2 BanSi Bua Nguen,
Alley 23,Tha Sala Sub-district, Meuang District
Chiang Mai Province 50000, Thailand

Betaling:
Fakturering uden moms, efter gældende regler for service ydelser fra andre lande udenfor EU.

Normale kunder betaler forud, vi påbegynder ikke arbejdet før aftalte beløb er modtaget. Løses problemet kun delvist, tager vi kun penge for den tid vi brugte på den løste del, og refunderes resten. Løses intet af det aftale refunderes det fulde beløb.

Vip-medlemsskab, tegner du et VIP-abonnement, kan du efterbetale via bankoverførsel med 10 dages forfald, vi sender faktura når timeantallet rammer 10 timer med mindre andet er aftalt.

Ved større projekter betales 50% af maksimumsestimatet forud, resterende beløb betales inden levering, eller efter aftale.

Returret:
Der er 14 dages returret efter gældende regler for service og tjenesteydelser. Hvis aftalte påbegyndelsestidspunkt er inden de 14 dages fortrydelsesret, og du vælger at benytte din returret efter aftalte påbegyndelsestidspunkt, vil du blive faktureret for den tid der er benyttet, og resten refunderes.

Efterfølgende support:
Findes der direkte bugs indenfor 6 måneder i de rettelser/modifikationer vi har lavet, fikser vi det uden beregning. Er det bugs eller problemer i de funktioner vi har udviklet eller rettet i, som følge af jeres eller tredjeparts ændringer i kode, opdatering af CMS system/plug ins/moduler, eller installering af nye plug ins/moduler, vil efterfølgende support være med ny fakturering.