Skab et hjemmelavet gavekort med en af vores gavekort-skabeloner

Benyt en gavekort-skabelon og på mindre end fem minutter har du et hjemmelavet og personligt gavekort lige til at printe ud.

Kender du det at du vil give en gave, men syntes ikke rigtigt at købe en sweater eller Bang og Jensen oplukker er det rigtige. Du vil gerne give noget personligt, men hvordan pakker man det ind som en gave? Svaret er naturligvis, med et hjemmelavet gavekort.

Her på siden har vi lavet flere gavekort-skabeloner, du let kan downloade, udfylde i Word og printe ud. Der mangler kun et par klip, så er det klar til at putte gavekortet i en kuvert, og så kan det gives til den heldige modtager. Vi har lavet tre forskellige temaer, julegavekort, valentines day gavekort og et fødselsdagsgavekort. Til de forskellige temaer har vi lavet oplæg med værdi eksempelvis til restaurantbesøg, og oplæg til personlige ydelser, eksempelvis rengøring.

Her er nogle forslag til personlige gavekort du kan give.

Restaurant besøg
Du vil gerne give en middag, men ved ikke hvilken restaurant du skal købe gavekort til. Løsningen er at give dit eget gavekort, hvor modtageren selv kan bestemme hvilken restaurant det skal være, og så kan du jo skrive at du er inkluderet som selskab til middagen. Eller det kan også være at du byder på middag derhjemme.

Personlige ydelser
Her er der jo næsten ingen grænser for hvad du kan tilbyde. Er det et gavekort til samleversken kan du tilbyde opvask, rengøring, tøjvask, massage eller andet du selv kan yde. Men husk nu, hvis du giver et sådan gavekort skal du også leve op til det! Her er lidt flere gaver der kan gives, bilvask, græsslåning, lave mad og gå tur med hunden.

Obs: For mænd anbefales det ikke at tilbyde tøjvask, da kvinders tøj tilsyneladende skal behandles helt specielt, det viser sig at man ikke bare stoppe det hele ind i vaskemaskinen på en gang, det har jeg fået hug for op til flere gange.

Skabelon til julegavekort

Her har vi lavet en skabelon med et flot billede af et juletræ, så er stemningen sat. Nu er det op til dig at være kreativ og skabe det hjemmelavede gavekort, så din modtager bliver glad og fornøjet.


Download skabelonen uden beløb/værdi
Et julegavekort pr. Word side
To julegavekort pr. Word side

Download skabelonen med beløb/værdi
Et julegavekort pr. Word side
To julegaverkort pr. Word side

 

Skabelon til hjemmelavet Valentines gavekort

Dette gavekort er perfekt for fyrene at give til deres partner. Ja hun bliver glad for en buket roser, men hun bliver endnu mere glad hvis du giver noget der viser omtanke, og at du værdsætter hende. Eksempelvis hvis du er ikke er verdensmester i at rydde op derhjemme, så kan du give hovedrengøringer eller lignende.

Download skabelonen uden beløb/værdi
Et Valentinsgavekort pr. Word side
To Valentinsgavekort pr. Word side

Download skabelonen med beløb/værdi
Et Valentinsgavekort pr. Word side
To Valentinsgaverkort pr. Word side

 

Skabelon til hjemmelavet fødselsdagsgavekort

Dette gavekort kan bruges med omtanke eller som i sidste minut nødløsning, hvis du enten har glemt at købe en gave, eller simpelthen ikke kunne få en god ide til en gave. Uanset hvad, så bliver modtageren glad for at du viser omtanke på fødselsdagen.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.