Sådan finder du det helt rigtige logo design

Som virksomhed er det vigtigt at have et navn eller logo som er iørefaldende, så potentielle kunder, husker det. Navnet på et firma er ikke nødvendigvis så svært at finde på, det er mere når det drejer sig om det helt rigtige logo, at det kan blive svært at have med at gøre.

Lav dit eget logo

Har du mod på at lave dit eget logo er der også masser af muligheder for det. Du kan benytte PAINT, som er på din windows computer. Du kan også benytte professionelle grafik programmer som Photoshop, der koster penge, eller Gimp, der er gratis og kan downloades her. Disse to muligheder kræver en del indlæring før de kan benyttes på professionelt niveau.

Design dit eget logo online – det er helt gratis
Der findes talrige hjemmesider hvor du forholdsvis let kan lave et logo gratis og hurtigt. De har alle forskellig kvalitet og funktionelle muligheder, og jeg kender dem ikke indgående. Jeg vil dog nævne et par stykker her.

Namecheap logo designer
Freelogodesign.org
Freelogoservices.com

Find den rette designer

Logo design er ofte en dyr fornøjelse. Logoer kan laves mange steder, men hvorfor betale overpris for noget, som du kan få til langt billigere priser et andet sted? Der findes mange design bureauer både i Danmark, og online. Der findes også online portaler for freelancere (der kommer et link til en af de populæreste senere i indlægget), og freelanceportalerne har naturligvis også grafiske designere i alle pris- og kreativitets-niveauer. Vi kan naturligvis også lave et logo til dig.

Forberedelse øger chancen for et godt resultat
Når du bestiller et logo design hos en designer, er det en god ide hvis du allerede har en idé til designet. For nogen falder det meget naturligt for dem at finde på det helt rigtige logo til firmaet, hvorimod det for andre er svært at finde noget der virker nemt og mindeværdigt. Har du ikke nogen ide, kan du bede designeren komme med nogle design oplæg, hvilket naturligvis vil koste lidt mere.

Jeg anbefaler at du bruger en times tid på at se på dine konkurrenters logo, samt at blive inspireret af logoer du kender og godt kan lide. Skriv dine tanker ned, gem billeder og links til de logoer du godt kan lide, og send det til designeren.

Det vil være en stor hjælp til designeren, hvis du kommer med dine input og ideer, da designeren derved får dannet et bedre overblik over, hvad det er du ønsker for din virksomhed. Med dine tanker og designeres designs, så kan I opnå det helt perfekte resultat til dit firma.

Logo design til billige priser

Med det helt rigtige logo, så kan dit firma opnå helt nye højder. Ofte er det nemlig sådan, at du har massevis af muligheder for at få lavet et flot design, dog er det tit en ret så dyr fornøjelse, så hvorfor ikke spare nogle penge men stadigvæk få et fantastisk logo design, som du er glad for? Fiverr.com har mange forskellige muligheder indenfor logos, og kan bestemt hjælpe dig med at finde det helt rette til dit firma. For at gøre det hele lidt bedre, så koster det også kun fra 5 USD at få lavet et logo. Det er bestemt ikke mange steder du kan finde det til så billig en pris, men samtidig i så høj kvalitet. Med Fiverr kan dit nye logo design blive til en realitet, og du kan få lige det du ønsker at få lavet.

Vores logo priser

Web logo, brug for et logo til hjemmesiden, kan naturligvis også benyttes til andet materiale. 1 format i jeres ønskede aspekt ratio. Leveres i 5 forskellige størrelser i både transparent .png og .jpg. 2.400 kr.

Logo pro til web/brevpapir m.m. leveres i formaterne kvadratisk og aflangt, 5 forskellige størrelser i både transparent .png og .jpg, samt Vector fil og original filen. 5.000 kr.

Fuld visuel identitet, logo og farveskema med anbefalinger til brug på web med mere. 29.900 kr.
Den visuelle identitet laves i samarbejde med jer, analyse af jeres virksomhed, jeres marked og konkurrenter, kombineret med seneste design trends. Jeres visuelle identitet vil virke som en guideline, der vil give jeres firma et strømlinet, moderne og genkendeligt udtryk hvor end i præsentere jer i årene fremover.

Lyder det dyrt? DSB brugte i 2014 1 million kroner på deres nye logo, hvilket jeg kunne have lavet for under det halve. 😀 Læs om det på BT

Derfor er et logo vigtigt

Mange undervurderer vigtigheden af det helt rette logo. Men det kan som tidligere nævnt, gøre underværker for din virksomhed. Selvfølgelig kan navne også huskes, men logoer er et billede, som kunder oftest har lettere ved at huske, end et navn. Der findes efterhånden så mange forskellige navne på virksomheder, hvoraf nogen af dem er ganske nemme og lige til, og andre er lidt anderledes og derfor lidt sværere at huske. Mange firmaer kan slippe afsted med spøjse navne, men et fængende logo, som huskes af samtlige kunder. Når vi tænker på nogle af de firmaer vi før har benyttet os af, så vil nogen blive husket på navnet, og andre vil være husket på deres logo.

Med det rette logo…

Men hvorfor er et logo design så vigtigt, tænker du måske? Et logo er vigtigt, fordi det er det, som kunder ofte forbinder med forskellige firmaer. Det er ikke altid nemt at huske navne på virksomheder, så det er logoet du skal sælge kunden på. Selvom vi ikke tænker over det, så husker vi ofte logoer i lang tid efter vi har set dem. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at vi husker hvad logoet er forbundet med, men vi kan huske logoet, og det er det vigtigste. Med det helt rigtige logo vil potentielle kunder forhåbentligt lægge mærke til det, og huske det senere hen. Ubevidst sætter det sig fast i vores hoveder, og så kan vi på et andet tidspunkt blive mindet om dette igen.