Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Sådan finder du det helt rigtige logo design

Som virksomhed er det vigtigt at have et navn eller logo som er iørefaldende, så potentielle kunder, husker det. Navnet på et firma er ikke nødvendigvis så svært at finde på, det er mere når det drejer sig om det helt rigtige logo, at det kan blive svært at have med at gøre.

Idé til eget logo

For nogen falder det meget naturligt for dem at finde på det helt rigtige logo til firmaet, hvorimod det for andre er svært at finde noget der virker nemt og mindeværdigt. Heldigvis er det sådan, at du ikke nødvendigvis selv behøver at finde på dit eget logo. Det er helt fint, hvis du har en idé til, hvad det er du gerne vil have lavet, men hvis ikke, så findes der hjælp at hente.

Logo design til billige priser

Med det helt rigtige logo design, så kan dit firma opnå helt nye højder. Ofte er det nemlig sådan, at du har massevis af muligheder for at få lavet et logo design, dog er det tit en ret så dyr fornøjelse, så hvorfor ikke spare nogle penge men stadigvæk få et fantastisk logo design, som du er glad for? Fiverr.com har mange forskellige muligheder indenfor logos, og kan bestemt hjælpe dig med at finde det helt rette til dit firma. For at gøre det hele lidt bedre, så koster det også kun 20 USD at få lavet et logo. Det er bestemt ikke mange steder du kan finde det til så billig en pris, men samtidig i så høj kvalitet. Med Fiverr kan dit nye logo design blive til en realitet, og du kan få lige det du ønsker at få lavet.

Kom gerne med input og tanker

Som tidligere nævnt er det selvfølgelig også okay, hvis ikke du er helt sikker på hvad det er du ønsker, da de er fyldt med massevis af forskellige ideer til at hjælpe dig på vej. Dét at skulle finde et logo er ikke altid en nem proces, så derfor kan det tit være en fordel at tale med nogle professionelle, for så at finde noget du er helt tilfreds med. Det skal dog lige tilføjes, at du selvfølgelig også selv kan være en del af processen, eftersom du skal have lov til at komme med dine ideer og tanker, i tilfælde af, at du ønsker at bevæge dig i en bestemt retning. Ofte kan det også hjælpe designeren med logoet, hvis du kommer med dine input og ideer, da de så får dannet et lidt bedre overblik over, hvad det er du ønsker for din virksomhed.

Med det rette logo…

Men hvorfor er et logo design så vigtigt, tænker du måske? Et logo er vigtigt, fordi det er det, som kunder ofte forbinder med forskellige firmaer. Det er ikke altid nemt at huske navne på virksomheder, så det er logoet du skal sælge kunden på. Selvom vi ikke tænker over det, så husker vi ofte logoer i lang tid efter vi har set dem. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at vi husker hvad logoet er forbundet med, men vi kan huske logoet, og det er det vigtigste. Med det helt rigtige logo vil potentielle kunder forhåbentligt lægge mærke til det, og huske det senere hen. Ubevidst sætter det sig fast i vores hoveder, og så kan vi på et andet tidspunkt blive mindet om dette igen.

Find den rette designer

Som tidligere nævnt, så er logo design ofte en dyr fornøjelse. De kan laves mange steder, men hvorfor betale overpris for noget, som du kan få til langt billigere priser et andet sted? Fiverr kan mange forskellige ting, hvoraf en af disse er logo design. Igennem tiden har de oplevet mange tilfredse kunder, og du kan hurtigt blive den næste. Når du klikker ind på logo design hos Fiverr, så kan du med det samme selv vælge, om du allerede har en idé til designet, eller om du ønsker en partner til at hjælpe dig med at finde lige det du ønsker. Tit vil det være en fordel at vælge en partner, da personen så kan færdiggøre den idé som du allerede har. Med dine tanker og designeres designs, så kan i opnå det helt perfekte resultat til dit firma.

Derfor er et logo vigtigt

Mange undervurderer vigtigheden af det helt rette logo. Men det kan som tidligere nævnt, gøre underværker for din virksomhed. Selvfølgelig kan navne også huskes, men logoer er et billede, som kunder oftest har lettere ved at huske, end et navn. Der findes efterhånden så mange forskellige navne på virksomheder, hvoraf nogen af dem er ganske nemme og lige til, og andre er lidt anderledes og derfor lidt sværere at huske. Mange firmaer kan slippe afsted med spøjse navne, men et fængende logo, som huskes af samtlige kunder. Når vi tænker på nogle af de firmaer vi før har benyttet os af, så vil nogen blive husket på navnet, og andre vil være husket på deres logo.