Sådan får du en god pris på din WordPress-hjemmeside!

Hjemmesidepriser generelt: Det skal du overveje

Hvad koster en bil? Det er et svært spørgsmål at svare på. Er det en Audi, skal den have automatgear, og hvor langt skal den køre på literen?

Det samme gør sig gældende, når det kommer til prisen på en WordPress-hjemmeside. Det afhænger af indmaden, designet, krav til funktionalitet og meget mere.

Du er sikkert, som kommende hjemmesideejere er flest. Din hjemmeside skal have et flot design, være skræddersyet efter Googles strikse regler og selvfølgelig brugervenlig, så dine besøgende har nemt ved at finde rundt på og bruge hjemmesiden.

Så er spørgsmålet bare, hvad sådan en hjemmeside skal koste?

De 5 vigtigste faktorer for prisen

Generelt er der fem (ud af mange) faktorer, der er afgørende for prisen på din hjemmeside:

  • Hvem, hvad og hvorfor. Er der tale om en hjemmeside til en mindre virksomhed, privatperson eller et startup med et stramt budget, der blot skal bruge en simpel hjemmeside som online visitkort med udgangspunkt i et tilpasset WordPress-tema? Eller sidder du i et etableret, større firma, som har særlige krav og ønsker til design og funktionalitet?

  • Design. Kan hjemmesiden opbygges med afsæt i et fast og færdigt tema, der er billigere at sætte op, eller ønsker I et unikt design udarbejdet af en grafiker?

  • Indhold. Har du/I selv styr på billeder, tekster, videoer og andet indhold, eller skal I bruge hjælp fra professionelle tekstforfattere mv.?

  • Funktioner. En standardhjemmeside med de mest almindelige funktioner kræver typisk ikke mange udviklingstimer, mens webshops eller avancerede hjemmesider er baseret på skræddersyede setups og funktionalitet.

  • Forberedelse. Jo bedre du er til at beskrive, hvad du vil have, og jo mere du kan have klar i forvejen til dit webbureau, des bedre pris kan du forvente.

WORDPRESS

POPULÆR fra 1.200 kr. Alle WordPress projekter får Premium Plugins med til en værdi af mere end 16.000 kr. KONTAKT OS

- Ithemes Security Pro
- BackUpBuddy
- SmartCrawl (SEO)
- og mange flere

Alt sammen inkluderet

Undgå at købe katten i sækken – vælg IKKE en pakkepris

Vi har IKKE pakkepriser som flere andre webbureauer. Og det er et bevidst valg for både vores og din skyld. Selvom alle hjemmesider ser ens ud på overfladen, så er arbejdet bag selve hjemmesiden nemlig forskellig fra gang til gang.

Forestil dig, at dit hjemmesidebudget er 6.000 kr., og du køber en hjemmeside pakke til 5.995 kr. hos en af mine konkurrenter, men fordi vi tilpasser prisen efter opgaven, kan vi lave præcis den samme hjemmeside til 3.500 kr.

Med vores løsning har du 2.500 kr. ekstra i hånden, som du kan bruge til online marketing eller den årlige julefrokost. Selvom en pakkepris kan virke som et godt tilbud, kan du altså ende med at købe katten i sækken og betale mere, end du får.

Design

Designet har en afgørende betydning for kundeoplevelsen på din hjemmeside og derfor (naturligt nok) også for prisen på selvsamme.

Vi arbejder typisk med tre prismodeller ift. design:

Meget billigt: Færdigt WordPress-design med udgangspunkt i et WordPress-tema.

Billigt: Tilpasset tema. Med et færdigt, men fleksibelt WordPress-tema kan vi let at tilpasse designet og skabe et mere unikt og personligt udtryk.

Dyrt til meget dyrt: Unikt design. Her skaber en grafisk designer et helt nyt og unikt design til dig baseret på dine ønsker, virksomhedens branche, den påkrævede funktionalitet samt ønskede stil.

Bonus info: Det vigtigste designelement på jeres side er billederne, både de illustrative, dem der skal fremvise jeres services og produkter mv. Det kan du læse eller se en video om i det næste afsnit, der omhandler indhold.

Indhold

Hvem skaber indholdet, og hvem lægger det ind på hjemmesiden eller shoppen? Dette har også en betydelig indflydelse på prisen.

Indholdet har en stor betydning for den måde, dine kunder opfatter dig og din virksomhed, men i lige så høj grad ift. SEO.

Tekst En god salgstekst er gennemtænkt og korrekt opsat med både konvertering og søgemaskineoptimering for øje.

Billeder Gode billeder får din side til at fremstå professionel, men at hyre en fotograf kan være dyrt. Her er 3 tips til at få gode billeder til din hjemmeside:

  1. Tag selv dine billeder, men få en grafiker til at rense dem. Med en god smartphone, et stativ og omtanke for lyset kan du tage udmærkede billeder, som en grafiker kan lave supergode via Photoshop. Find en billig grafiker til dette på Fiverr.com.
  2. iStock-billeder. Der findes masser af sider, der sælger billeder online fra 3-10 USD pr. stk.
  3. Syntes du ikke, at iStock-billeder er personlige nok, kan du også få lavet illustrationer, som vi eksempelvis gør her på siden, hvor vi benytter en robotmaskot.

Video Der er ingen tvivl om, at video er et effektivt medie, men det er svært og tidskrævende at lave selv. Derfor vil jeg ikke komme nærmere ind på det, andet end at nævne at vi laver 100% unikke animationsvideoer i samme stil som dem her på siden fra 6.000 kr.

Produkter Skal du have en shop, skal der (naturligvis) produkter på shoppen. Det er tidskrævende at kopiere indhold manuelt, angive priser, oprette varianter og uploade produktbilleder. Vi kan importere tusindvis af produkter på ganske kort tid, så du kan bruge din tid der, hvor den skaber værdi.

Funktionalitet

Hvad betyder funktionalitet? Det er et bredt begreb, der kort fortalt dækker over de funktioner, hjemmesiden skal have og tilbyde de besøgende. En almindelig side, der blot fremviser tekst og billeder, har ikke nogen ekstra funktionalitet, hvilket gør det hurtigt og billigt at lave.

Skal hjemmesiden agere, så kræver det aktiv kode, altså funktionalitet, herunder eksempelvis en shop, hvor du kan lægge varer i kurven, gå til check-out og betale. Til WordPress findes mere end 50.000 gratis og Premium-plugins med alverdens funktionalitet. Findes den ønskede funktion ikke som plugin, kan vi udvikle den for dig, så den er tilpasset lige netop dine behov

Til alle vores WordPress-projekter medfølger Premium-plugins til en værdi af minimum 12.000 kr.*, herunder blandt andet:

SmartCrawl – Premium SEO-plugin til at lave professionel søgemaskineoptimering på dine sider.
Hustle – Marketing. Engager de besøgende med action-boxes, popups, slide-ins m.m.
Smush Pro – Komprimer dine billeder, så din side loader hurtigere.
Hummingbird – Professionel hastighedsoptimering, så dine kunder ikke hopper fra, fordi din side er langsom.
Ithemes Seucrity Pro – Øger sikkerheden over for hackere og virus på din side.
BackUpBuddy Pro – Tager backup af din side og overfører den til eksempelvis Dropbox eller Google Drive.

*: Medfølgende Premium-licenser kan benyttes som minimum i en treårig periode på sider, vi har skabt.

Online marketing

Vil du benytte din hjemmeside til at skaffe nye kunder, så er online marketing alfa og omega. Blandt de mest benyttede former for online marketing er:

SEO: Søgeoptimering sørger for, at du er i toppen af de organiske (gratis) søgeresultater på Google og andre søgemaskiner.

PPC: Betalte klik/annoncer sørger for, at din hjemmeside bliver vist i søgeresultaterne, men også andre medier som Facebook, YouTube mv. Mest kendt og benyttet er AdWords.

Sociale medier: Skaf kunder med marketing på Facebook, Instagram og Pinterest.

Konverteringsoptimering: Når du får besøgende på din side, vil du gerne konvertere dem fra besøgende til kunder. Dette gøres med konvertingsoptimering ved at få design, struktur og design til at gå op i en højere enhed samt benytte dataanalyse.

Her kan du se vores overordnede pristabel for WordPress hjemmesider

Hvert enkelt projekt vil blive vurderet og prissat efter dine krav og ønsker til funktionalitet, design og indhold.
Vi har en mere detaljeret pristabel på vores hovedside Webinators.dk - se den her

STARTER

Fra 1.200 dkk Kom hurtig online med en flot og billig WordPress side

STANDARD

Fra 3.600 dkk Mere design og funktionalitet

AVANCERET

Fra 7.200 dkk Alt hvad du kan drømme om inden for design og funktionalitet

Få et godt tilbud på din WordPress hjemmeside

KONTAKT OS I DAG 80% af alle henvendelser bliver besvaret samme dag.