Jeg har siden 2004 lavet hjemmesider og estimeret hjemmeside priser på mere end 200 projekter, store som små fra 500 kroner til 300 000 kr., derfor har jeg god ekspertise i at tids estimere og pris sætte projekter.

Der er ikke nogen hjemmeside projekter der er ens, derfor er det svært at give en fast pris, eller lave en automatisk udregnings matrix. Det er kun muligt på meget simple hjemmesider. De web bureauer der kører med faste hjemmeside priser, sørger for at have en standardiseret model kombineret med en betydelig margin.

Herunder giver jeg 3 wordpress pris kategorier, som jeg håber du kan bruge som en vejleder til dit wordpress projekt. For en eksakt pris på dit projekt skal du være velkommen til at kontakte os.

Starter WordPressAvanceret WordPressDeLuxe WordPress
Kort beskrivelseKlassiske 3-7 sider som “Service”,”om os”, “kontakt” og lignende. Max 1-3 funktioner ud af boksen, som galleri, portfolio, kontaktformular, nyhedsbrev tilmelding og lignende.Her er der råderum til at enten arbejde mere unikt design eller flere funktioner. Tages designet ud af boksen er der mulighed for for flere avancered funktioner, eller fokusere på eks. shop eller medlemsside m.m.Alt indenfor WordPress er muligt…. vi har endnu ikke sagt nej til en funktion.
DesignTemplates benyttes med blot få justeringer som farver, font m.m.Hvis ønsket er avancerede funktionaliteter så skal designet holdes tæt på template. Men er ønsket en knadlfed side med unikt design og minimal funktionalitet, så er det også muligt her.Unikt design, det kan være alt fra unikke ikoner til justeringer af standard visning, tilpassede action bokse, kræset om alle sektioner m.m.
SprogJaJaJa
BlogJaJaJa
ShopNejJaJa
MultisiteNej“Muligt”Ja
Medlemsside (a la facebook), intranet eller lignendeNej“Muligt”Ja
BookingNejJaJa
Avanceret filhåndteringNejJaJa
Andre avancerede funktionerNejJaJa
Pris niveau1.500-3.000 kr.
3.000-12.000 kr.
12.000 – 100 000 kr.