Blog

Her er min blog hvor jeg skriver artikler og guides om alt muligt indenfor WordPress, Prestashop, online marketing, min tid i Thailand, og meget mere. Jeg håber at du finder nyttige tips, har du brug for hjælp så skriv til os fra kontaktformularen. 

Hvad er en blog

En blog er en hjemmeside, ofte simpel opbygning, som leverer artikler, også kaldet blogindlæg om alt muligt. Man kan blogge, det vil sige skrive om alt i sin blog, men en blog kan også være om et eller flere specifikke emner. Nogle bruger deres blog som dagbog, andre omkring deres hobby.

Du kan finde blogs om alt fra frimærker, gør det selv, online marketing og meget mere. Kort fortalt er en blog en hjemmeside med artikler, blogindlæg, omkring specifikke emner, eller personlige erfaringer. Her skriver jeg som sagt dog mest om ting der omhandler hjemmesider og online marketing.

Det er også muligt at tjene penge på at blogge. Det kan du læse mere om her.

Herunder er de 6 seneste indlæg.

3 ting som du kan trække fra i din virksomhed

3 ting som du kan trække fra i din virksomhed

Sponsoreret indlæg. Hvis du er ved at blive virksomhedsejer, så har du muligheden for at trække en del forskellige udgifter delvist fra i skat og moms. Samtidig kan du være så heldig at du kan trække hele beløbet fra på andre bestemte udgifter. I denne guide kan du få...

En hjemmeside skal være flot og ligetil

En hjemmeside skal være flot og ligetil

Sponsoreret indhold.Der findes efterhånden så mange forskellige hjemmesider nu om dage, så det kan være svært at huske dem alle. I løbet af en dag kan vi hurtigt få besøgt over 20 hjemmesider, men halvdelen af dem har vi glemt inden længe, hvordan kan det være?Sunset...

Tips til online marketing af din hjemmeside

Tips til online marketing af din hjemmeside

Sponsoreret.Online marketing kan virke som et stort virvar – særligt hvis man er helt ny indenfor området. Hvis du ejer din egen hjemmeside, men er en forvirret omkring, hvordan du kommer godt fra start med en online marketing strategi, så er du kommet til det rigtige...

Liste over bloggere i danmark

Liste over bloggere i danmark

I min serie om blogging, syntes jeg det er passende at give plads til nogle af de populæreste bloggere i danmark. Det er nok ingen overraskelse at en stor del af de populære danske blogs er skrevet af reality stjerner, da de har et stort følge af især unge piger og...

Kan man tjene penge på at blogge?

Der er overordnet set tre måder at gøre dette på.

Firma blogging: Blogging i virksomhedsøjemed, her har et firma en blog på deres hjemmeside eller webshop, der løbende leveret aktuel information omkring deres virke og deres produkter. De smarte virksomheder implementere søgemaskineoptimering i deres blog strategi. På den måde støtter deres blog op omkring deres virksomhed og produkter, og øger omsætningen på den måde.

Niche eller affiliate blogging, dvs. professionelle online marketeers, der spotter en åbning indenfor en branche, og opretter en blog omkring denne niche, det kan være alt fra  have udstyr  til Mallorca rejser. På disse nicheblogs levere de kvalitativ information som webshop ejerne og virksomhederne har overset, eller ignorerer. Tag et eksempel som køkken udstyr, hvis du skriver “røremaskine” på google, så kommer Imerco, pricerunner og lignenede helt sikkert frem, men hvis du skriver “hvilken røremaskine er den bedste”, så har webshopsne ofte ikke svaret, fordi de har glemt at blogge. Her kan man gå ind og lave sin niche blog, og via affiliate links tjene penge på at lede trafikken hen til en webshop.

Popularitetsblogging. Har du en stærk blog med mange besøgende, så vil virksomhederne betale for at få deres  produkt nævnt på deres blog, enten for at få trafik, eller for at få et link, det der kaldes linkbuilding. Ofte er det begge dele der er motivationen. Du har sikkert hørt ordet “influencer” eller “social influencer” her er det personer, ofte reality stjerne, der tjener penge på at promoverer produkter og services. Men du behøver ikke at have rendt nøgen rundt i paradise hotel for at blive social influencer. Skaber du en stærk blog med mange følgere/læsere, så er der mange penge at tjene.