Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Blog

Her er min blog hvor jeg skriver artikler og guides om alt muligt indenfor WordPress, Prestashop, online marketing, min tid i Thailand, og meget mere. Jeg håber at du finder nyttige tips, har du brug for hjælp så skriv til os fra kontaktformularen.

Hvad er en blog

En blog er en hjemmeside, ofte simpel opbygning, som leverer artikler, også kaldet blogindlæg om alt muligt. Man kan blogge, det vil sige skrive om alt i sin blog, men en blog kan også være om et eller flere specifikke emner. Nogle bruger deres blog som dagbog, andre omkring deres hobby.

Du kan finde blogs om alt fra frimærker, gør det selv, online marketing og meget mere. Kort fortalt er en blog en hjemmeside med artikler, blogindlæg, omkring specifikke emner, eller personlige erfaringer. Her skriver jeg som sagt dog mest om ting der omhandler hjemmesider og online marketing.

Det er også muligt at tjene penge på at blogge. Det kan du læse mere om her.

Recent posts