Om WebsiteSupport

Hvorfor skal det altid være så dyrt?

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor IT folk skal koste op til 1.500 (og mere) i timen… konsulenten får alligevel kun ca. 300 kroner i timen, så hvorfor tage så meget?

Okay, der er sikkert en logisk forklaring på det; husleje, udviklingslicenser, SKAT, moms, udstyr, god mad i kantinen etc. Men jeg synes stadig at IT omkostningerne er alt for høje i Danmark

Joakim von And har ikke levet forgæves.

Jeg har altid selv været nærig og holdt på mine penge. Når man selv har tjent dem, skal de helst række så langt som muligt.

Alle mine virksomheder er startet for 0,00 kroner! Jeg har kæmpet mig hele vejen fra bunden og op uden at bruge unødige omkostninger på dyre IT folk. Indrømmet, det kunne til tider have været meget bedre at lade en erfaren programmør bruge 5 timer på dét som jeg brugte 40 på… men det har tilgengæld lært mig en masse om IT, forretningslogik og ikke mindst omkostninger.

Nu kan det være nok!

Jeg startede i 2011 websitesupport.dk – et webbureau, som laver hjemmesider til mindre og mellemstore virksomheder, som ikke ønsker en hjemmeside til 30.000 kroner og efterfølgende dyre omkostninger til tilretninger og support.

Hurtigt fandt jeg ud af, at behovet for support til allerede eksisterende sider var stort og derfor er tanken nu blevet til virkelighed: WebsiteSupport.dk har set dagens lys.

Nu tilbyder jeg, sammen med mit supporteam, support til din hjemmeside – uanset hvilket system du har bygget den i!

Fast lav pris – og No Cure No Pay

Jeg har altid haft et mantra om, at man skal kende sin udgift. Og man skal ikke betale for noget man ikke får.

Derfor giver vi altid en fast pris på din supportopgave – og den pris holder vi!

Samtidig lover vi dig No Cure No Pay – løser vi ikke dit problem, koster det dig ikke en krone.!

Med WebsiteSupport.dk håber jeg, at jeg også har løst nogle af dine problemer.

Søren Jensen

Indehaver af  websitesupport.dk