Da jeg bor i Chiang Mai, Thailand, bliver jeg ofte spurgt af kunder, familie og venner, “hvad er klokken i Thailand?”,”hvornår kan jeg træffe dig?”. Derfor har jeg lavet dette ur, hvor du kan se hvad klokken er i Thailand, samt tidsforskellen mellem Danmark og Thailand. I Thailand har de naturligvis ikke sommer og vintertid, derfor skifter tidsforskellen fra at Thailand er 5 timer foran ved Dansk sommertid, til 6 timer foran ved dansk vintertid.

Se klokken i Thailand herunder:

 

  • Bangkok / Chiang Mai
  • København

Hvornår er jeg til at træffe?

Tidsforskel, Thailand/Danmark. Når man ser på hvad klokken er i Thailand i forhold til Danmark, så stopper min arbejdsdag som regel omkring 11-12 stykker middagstid i Danmark, hvor at imens du gør klar til frokost, så tager jeg ud og spiser aftensmad.

Når knægten er lagt i seng nogle timer senere, er der mulighed for at jeg kan tage et møde eller to, når bare det er aftalt på forhånd. Det er naturligvis såfremt at mine kone ikke lægger beslag på mig, det har hun sin fulde ret til om aftenen.

Derfor er det bedst at træffe mig mellem 7-12 dansk tid. 

Jeg håber du her har fået et godt indblik i hvad klokken er i Thailand, og den tidsforskel der er i mellem Danmark og Thailand.

Opsummering:
tidsforskel thailand, thailand tidsforskel, tidsforskel danmark thailand, tidsforskel thailand danmark
Thailand er 5 timer foran ved dansk sommertid
Thailand er 6 timer foran ved dansk vintertid

Klokken i Thailand:
thailand tid, tid i thailand, tid thailand, klokken i thailand nu, hvad er kl i thailand, kl i thailand, tidszoner thailand

Hvis du vil finde ud af hvad klokken er i Thailand så kig med her

Hvis man er i Thailand er spørgsmålet nok nærmere, “Hvad er klokken i Danmark?”.

Vil man ringe hjem til Danmark fra Thailand,  og har indstillet sit ur eller mobiltelefon til Thai tid,  så er det naturligvis omvendt hovedregning man skal lave. Danmark er 5 timer efter Thailand ved sommertid, og 6 timer bagefter i vintertid. Som hovedregel vil jeg sige ring ikke hjem til Danmark før efter du har spist frokost.