Vi løser alle udfordringer med din Prestashop

Prestashop har i flere år været blandt de 3 førende e-commerce systemer i verden, og det er ikke uden grund.

  • Det er brugervenligt, så selv begyndere lærer hurtigt at betjene deres webshop.
  • Prestashop kommer ud af boksen som et komplet shop system med alt hvad der der til hører, GRATIS!
  • Masser af udviklingsmuligheder, enten findes der et modul til din ønskede funktion, ellers udvikler vi selv løsningen
  • SEO; solid URL struktur og god kode - det elsker Google.

Alle vores prestashop-programmører har minimum 7 års erfaring med speciel udvikling af Prestashop. Så du er sikker på at få en kompetent Prestashop udvikler til at arbejde på din shop.

Hvad er Pretashop?

Ønsker du at tilknytte en professionel webshop til din hjemmeside? Så kan Prestashop være lige noget for dig. Og heldigvis for dig, er du kommet til en Prestashop-ekspert!

Helt basalt set er Pretashop et professionelt e-handelssystem. Det er et online Content Management System, som gør det muligt for dig at styre din webshop på en let og effektiv måde. Systemet gør det således nemt for dig at oprette og drive en webshop, hvorfor det også er blevet utroligt populært. I øjeblikket har Pretashop mere end 50,000 medlemmer, hvor der samtidig er 33,000 online-butikker, som bruger systemet.

Med Pretashop CMS kan du derfor oprette din nye webshop, idet du får et webshop styringssystem, så du kan komme i gang med at få solgt de produkter, du drømmer om.

Der kommer løbende opdateringer og nye funktioner, som gør din oplevelse endnu bedre, og hvis du har brug for Pretashop hjælp, findes der mange muligheder for dette. Nu tænker du nok, at dette system må være en dyr investering, men det er faktisk helt gratis at downloade og anvende, så det er bare med at springe sig ud i det.

Prestashop er et enormt brugervenligt webshop-system, hvilket det også har vundet priser for gentagne gange.

Prestashop udvikling

Prestashop er en GRATIS shop løsning, der for de flestes vedkommende kan benyttes med det samme. Som regel er det blot plug in til regnskabsprogram, postdanmark eller pacsoft modul der er behov for at tilkøbe. Har man yderligere ønsker så er der et hav af opdaterede og professionelle moduler at købe fra Prestashops modul butik.

Der er selvfølgelig specielle behov som kræver decideret prestashop udvikling, og i det tilfælde er det bedst at have en erfaren prestashop udvikler ved hånden. Der er nemlig forskel på at kunne programmere en løsning, og at kunne programmere en stabil løsning.

Alt for ofte ser vi at folk kommer til os med et “hjemmelavet” modul eller modificering, som er blevet programmeret i indien til billige penge, men som enten har bugs eller skaber bugs andre steder i systemet. Mange af disse bureauer tager bare alle opgaver ind, og i sidste ende er de ligeglade med om det er en holdbar løsning.

Med mange års ekspertise I at løse specielle behov i både front- og back end, med egne udviklede SEO og marketingsmoduler, samt kendskab til mere end 100 prestashop kernemoduler garanterer vi prestashop udvikling af højeste kvalitet.

Prestashop priser

Prestashop er gratis at oprette, idet det er et open source shop system, men derfor kan du sagtens have brug for en professionel Prestashop udvikler til at skabe den bedste webshop. Er du ny inden for e-handel, kan det altså være fornuftigt at delegere opgaver ud, så du kan fokusere på dét, du er aller stærkest inden for.

Prestashop priser kan variere meget efter udbyder, og i og for sig er Prestashop gratis, men derfor kan det stadig være en rigtig god idé at række ud efter professionel hjælp, så din webshop er opsat efter dine specifikke ønsker og behov, ligesom du kan få generel support.

Vi tilbyder Prestashop priser til en startpris på 6.699 kroner, og derfor tilbyder vi enormt konkurrencedygtige priser inden for Prestahop.

Sammenlignet ligger flere andre firmaer på med startpriser der overstiger 10.000-15.000 kroner.

Kontakt os endelig for at høre nærmere, så vi finder den rette shop løsning for dig og din virksomhed.

Som nævnt er Prestashop er GRATIS og du kan på de fleste webhoteller installerer den med få klik. Udfordringen er at få den sat op korrekt til dit brug, og det er her at du kan spare tid og penge ved at lade eksperterne hjælpe.

Vi hører ofte “Jeg har forsøgt at få det til at virke i dagevis hvordan gjorde I det så hurtigt?”

Hvad koster det så at få lavet en Prestashop af eksperterne? Det enkelte projekt bør estimeres forud da ingen opsætning eller ønsker er ens, derfor har vi ikke nogle faste prestashop priser. Men i pristabellen ovenfor har jeg lavet en oversigt, som jeg håber kan give dig et prej om prisen på dit projekt.

Overordnet Prestashop pristabel

Alle projekter prissættes ud fra kundens ønsker, derved kan vi give en nøjagtig og god pris.

For en mere uddybende pristabel gå til vores hovedside Webinators.dk, se specificeret prestashop pristabel her

Standard Prestashop

fra 6.699 dkk Kom let og hurtigt i gang med Prestashop

Avanceret Prestashop

fra 16.999 dkk Mere design, flere funktioner og masser af integrationer

Avanceret Prestashop m/hosting

Fleksibel Få en avanceret Prestashop og betal over 12 måneder

Få et godt tilbud på din Prestashop

KONTAKT OS I DAG 80% af alle henvendelser bliver besvaret samme dag.

Prestashop moduler

Derudover er Prestashop en kendt spiller på markedet, og derfor ser man en stor Prestashop udvikling inden for de forskellige moduler i Prestashop, som man kan tilpasse efter behov og efterspørgsel. Der er en masse funktioner at tilføje, hvorfor man stort set kan få sin e-handel shop ligesom man ønsker den.

På Prestashops egen shop kan man tilkøbe nye funktioner i form af moduler. Se alle deres prestashop moduler her

 

Hjælp til opsætning af egen webshop

Med den stigende e-handel som ses i Danmark, er der flere og flere virksomheder, som vælger at sælge deres varer digitalt via en webshop. Dette er ofte en effektiv løsning, der giver kunden mulighed for at shoppe fra deres eget hjem. Men det kan også være svært at opstarte sin egen webshop, fordi det kræver, at man har tålmodighed og prøver at sætte sig ordenligt ind i tingene. Hvis du går med overvejelserne om at opstarte en webshop, så læs med.

 

Har du brug for hjælp?

Det kan være vanskeligt at oprette en webshop, hvis du ikke har prøvet det før, og nogle gange har man brug for noget hjælp. Hos os tilbyder vi Pretashop support, hvis der skulle opstå problemer. Alle vores programmører har mere end 7 års erfaring med udvikling af Pretashop, hvorfor du altid kan forvente en høj faglig viden. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du altid velkommen til at kontakte os.