Vi løser alle udfordringer med din Prestashop

Alle vores prestashop-programmører har minimum 7 års erfaring med speciel udvikling af prestashop. Så du er sikker på at få en kompetent prestashop udvikler til at arbejde på din shop.

Prestashop har i flere år været blandt de 3 førende e-commerce systemer i verden, og det er ikke uden grund.

  • Det er brugervenligt, så selv begyndere lærer hurtigt at betjene deres prestashop.
  • Prestashop kommer ud af boksen som et komplet shop system med alt hvad der der til hører, GRATIS!
  • Masser af udviklingsmuligheder, enten findes der et modul til din ønskede funktion, ellers udvikler vi selv løsningen
  • SEO; solid URL struktur og god kode – det elsker Google.

En shop kan inddeles i 3 områder, Design, Indhold og Funktioner, se de tre videoer og få inspiration. 

Alt efter jobtype og mængden af timer er vores timepris for Prestashop Udvikling og Support mellem 300-500kr.

Prestashop udvikling

Prestashop er en GRATIS shop løsning, der for de flestes vedkommende kan benyttes med det samme. Som regel er det blot plug in til regnskabsprogram, postdanmark eller pacsoft modul der er behov for at tilkøbe. Har man yderligere ønsker så er der et hav af opdaterede og professionelle moduler at købe fra Prestashops modul butik.

Der er selvfølgelig specielle behov som kræver decideret prestashop udvikling, og i det tilfælde er det bedst at have en erfaren prestashop udvikler ved hånden. Der er nemlig forskel på at kunne programmere en løsning, og at kunne programmere en stabil løsning. Alt for ofte ser vi at folk kommer til os med et “hjemmelavet” modul eller modificering, som er blevet programmeret i indien til billige penge, men som enten har bugs eller skaber bugs andre steder i systemet. Mange af disse bureauer tager bare alle opgaver ind, og i sidste ende er de ligeglade med om det er en holdbar løsning.

Med mange års ekspertise I at løse specielle behov i både front- og back end, med egne udviklede SEO og marketingsmoduler, samt kendskab til mere end 100 prestashop kernemoduler garanterer vi prestashop udvikling af højeste kvalitet.

Fantastiske priser på Prestashop – dit nye webshop-system

Fantastiske priser på Prestashop – dit nye webshop-system

Ønsker du at tilknytte en professionel webshop til din hjemmeside? Så kan Prestashop være lige noget for dig. Og heldigvis for dig, er du kommet til en Prestashop-ekspert!

Prestashop er et e-handels-system, som også kaldes for et webshop content management system (forkortes CMS).

Med Pretashop CMS kan du derfor oprette din nye webshop, idet du får et webshop styringssystem, så du kan komme i gang med at få solgt de produkter, du drømmer om.

Prestashop er et enormt brugervenligt webshop-system, hvilket det også har vundet priser for gentagne gange.

Derudover er Prestashop en kendt spiller på markedet, og derfor ser man en stor Prestashop udvikling inden for de forskellige moduler i Prestashop, som man kan tilpasse efter behov og efterspørgsel. Der er en masse funktioner at tilføje, hvorfor man stort set kan få sin e-handel shop ligesom man ønsker den.

Prestashop er gratis at oprette, idet det er et open source shop system, men derfor kan du sagtens have brug for en professionel Prestashop udvikler til at skabe den bedste Prestashop. Er du ny inden for e-handel, kan det altså være fornuftigt at delegere opgaver ud, så du kan fokusere på dét, du er allerstærkest inden for.

Prestashop priser kan variere meget efter udbyder, og i og for sig er Prestashop gratis, men derfor kan det stadig være en rigtig god idé at række ud efter professionel hjælp, så din webshop er opsat efter dine specifikke ønsker og behov, ligesom du kan få generel support.

Vi tilbyder Prestashop priser til en startpris på 5.800 kroner, og derfor tilbyder vi enormt konkurrencedygtige priser inden for Prestahop.

Sammenlignet ligger flere andre firmaer på med startpriser der overstiger 10.000-15.000 kroner.

Kontakt os endelig for at høre nærmere, så vi finder den rette Prestashop løsning for dig og din virksomhed.