Prestashop Support

Vi løser alle udfordringer med din Prestashop

Alle vores prestashop-programmører har minimum 7 års erfaring med speciel udvikling af prestashop. Så du er sikker på at få en kompetent prestashop udvikler til at arbejde på din shop.

Prestashop har i flere år været blandt de 3 førende e-commerce systemer i verden, og det er ikke uden grund.

  • Det er brugervenligt, så selv begyndere lærer hurtigt at betjene deres prestashop.
  • Prestashop kommer ud af boksen som et komplet shop system med alt hvad der der til hører, GRATIS!
  • Masser af udviklingsmuligheder, enten findes der et modul til din ønskede funktion, ellers udvikler vi selv løsningen
  • SEO; solid URL struktur og god kode – det elsker Google.

Prestashop udvikling

Prestashop er en GRATIS shop løsning, der for de flestes vedkommende kan benyttes med det samme. Som regel er det blot plug in til regnskabsprogram, postdanmark eller pacsoft modul der er behov for at tilkøbe. Har man yderligere ønsker så er der et hav af opdaterede og professionelle moduler at købe fra Prestashops modul butik.

Der er selvfølgelig specielle behov som kræver decideret prestashop udvikling, og i det tilfælde er det bedst at have en erfaren prestashop udvikler ved hånden. Der er nemlig forskel på at kunne programmere en løsning, og at kunne programmere en stabil løsning. Alt for ofte ser vi at folk kommer til os med et “hjemmelavet” modul eller modificering, som er blevet programmeret i indien til billige penge, men som enten har bugs eller skaber bugs andre steder i systemet. Mange af disse bureauer tager bare alle opgaver ind, og i sidste ende er de ligeglade med om det er en holdbar løsning.

Med mange års ekspertise I at løse specielle behov i både front- og back end, med egne udviklede SEO og marketingsmoduler, samt kendskab til mere end 100 prestashop kernemoduler garanterer vi prestashop udvikling af højeste kvalitet.