WordPress Support

Hos WebsiteSupport.dk yder vi support til din WordPress hjemmeside. Det kan enten være support til problemer med hjemmesiden eller udvikling af specielle ønsker. Vores wordpress support- og udviklingsteam sidder klar døgnet rundt – alt hvad du skal gøre er at oprette en supportsag hos os.

Hvad koster WordPress support?

Vi tager en fast lav timepris og  så får du altid en fast pris på din udvikling – så der er ingen uforudsete udgifter!

Med et VIP medlemskab kan du få hjælp wordpress support for mellem 240-400 kr. i timen

Grunden til den lave pris, som næsten er det halve af, hvad de øvrige WordPress bureauer skal have er, at vi har vores supportteam siddende i Thailand. Thailand er kendt for badestrande men har også en stor voksende IT industri med stort udbud samtidig med at prisen er meget lav – der hvor vi adskiller os er at vi giver Vest Europæisk kvalitet til den lave pris.

Nogle af vores specialister ville normalt skulle have 800-1200 kroner plus moms i timen hvis de hed Petersen eller Jensen til efternavn – men ikke hos os. Derfor kan du trygt ligge din supportsag eller udviklingsopgave hos os – for vi sørger for at du får førsteklasses support til din WordPress siden.

Kontakt os i dag  –  Ring: 65 71 11 81 mellem 08:00 – 14:00  –  eller send os en besked!

Læs mere om de hyppige WordPress problemer vi løser i menuen til højre.

Få speciel wordpress udvikling af specialister

Kan du ikke finde et plug in der kan det som du har brug for, så er wordpress udvikling nødvendig. Vi har specialister siddende med mere end 5 års erfaring i at lave plug ins, eller integrere komplicerede løsninger i selve wordpress motoren. Så du er sikker på at du får kompetent hjælp til wordpress udvikling fra kvalificerede programmører.

Sådan foregår WordPress supporten

Du er velkommen til at ringe til os 65 71 11 81, men den bedste måde at komme i gang er ved at sende support ticket – DET ER HELT GRATIS!

Få wordpress hjælp i dag!

Du er kun et skridt fra at få løst dit hjemmeside problem – klik her for at komme til kontaktsiden