WordPress support

Vi yder WordPress support og kan løse alle slags problemer med din WordPress hjemmeside, eller hvis du har brug for udvikling af specielle ønsker, som der ikke findes PlugIn til.

Vores WordPress support- og udviklingsteam sidder klar næsten døgnet rundt – alt hvad du skal gøre er at oprette en supportsag hos os. Vi tager et GRATIS kig på din udfordring.

Her kan du få hjælp WordPress support fra 300 kr. i timen

Grunden til den lave pris, som næsten er det halve af, hvad de øvrige WordPress bureauer skal have er, at vi har vores supportteam siddende i Thailand. Thailand er kendt for badestrande men har også en stor voksende IT industri med stort udbud samtidig med at prisen er meget lav - der hvor vi adskiller os er at vi giver Vest Europæisk kvalitet til den lave pris.

Nogle af vores WordPress eksperter ville normalt skulle have 800-1200 kroner plus moms i timen hvis de hed Petersen eller Jensen til efternavn – men ikke hos os. Derfor kan du trygt ligge din supportsag eller udviklingsopgave hos os – for vi sørger for at du får førsteklasses support til din WordPress side.

Standard timeprisen er 500 kroner, men har du et større projekt eller brug for en fast aftale, så kan timeprisen komme helt ned på 300 kroner i timen.

Læs mere om de hyppige WordPress problemer vi løser i vores blog.

HASTESUPPORT

800 kr. For omgående løsning af dit problem

Vi løser alle udfordringer inden for WordPress og Prestashop‐kernen og standardmoduler.


Alt efter tidspunkt på dagen og om det er hverdag eller weekend, vil vi forsøge at løse det omgående.


Mange gange så kan problemer, der virker komplicerede, løses med en hurtig indsats.

SUPPORT/UDVIKLING

500 kr. Løbende support og udvikling

Har du brug for udvikling af en ny funktion eller opdatere dit design, så få dine ønsker på vores todo liste og vi løser dem hurtigst muligt.


For små opgaver er normal turnaround er 1-3 hverdage.


Ved større eller faste opgaver kan du få timepriser helt ned til 300 kr.

Få speciel wordpress udvikling af specialister

Kan du ikke finde et plug in der kan det som du har brug for, så er WordPress udvikling nødvendig. Vi har specialister siddende med mere end 5 års erfaring i at lave plug ins, eller integrere komplicerede løsninger i selve WordPress motoren. Så du er sikker på at du får kompetent hjælp til WordPress udvikling fra kvalificerede programmører.

Sådan foregår WordPress supporten

Den bedste måde at komme i gang er ved at sende support ticket - DET ER HELT GRATIS!

Få wordpress hjælp i dag!

Skal du lave en ny WordPress hjemmeside, så tag et kig på de tre videos om Design, Funktioner og Indhold.

Uanset hvad du skal have lavet, om det er en ny WordPress hjemmeside eller WordPress support, så har vi en WordPress ekspert parat til at hjælpe dig.

Du er kun et skridt fra at få løst dit hjemmeside problem - klik her for at komme til kontaktsiden

Har du brug for den rette hjælp til WordPress?

Hvad er Wordpress?

WordPress er et gratis og open source blogsystem, som du kan bruge til at oprette en blog eller hjemmeside på. Hertil kan du dog tilkøbe en masse forskellige tilføjelser og funktioner til forskellige priser hos WordPress.

WordPress er utrolig populært, idet er et supergodt blogsystem, og er oversat til alverdens sprog. Man behøver derfor ikke være programmør for at bruge WordPress, hvilket er én af de mange årsager til den store popularitet blandt WordPress.

Dermed ikke sagt, at man ikke kan få brug for support til WordPress, bare fordi WordPress er brugervenligt.

Det kan kræve lang tid til at blive WordPress ekspert inden for de forskellige funktioner i WordPress, og sommetider kan det være meget brugbart med professionel hjælp til at mestre WordPress. Med en hurtig og kompetent hjælp, kan du nemt komme videre i teksten.

Hvilken WordPress support kan man få?

Websitesupport.dk tilbyder også løbende WordPress support, men ønsker du hjælp her og nu, står vi til rådighed straks.

Der er mange måder, vi kan hjælpe dig på inden for support til WordPress. Et eksempel kunne være, hvis du ønsker et plug-in, som ikke findes allerede. Her kan vi udvikle det til dig og din side, så din side/blog bliver præcis som du ønsker og har brug for.

Derudover tilbyder vi også generel WordPress support, hvis der er funktioner, der bliver ved med at skabe problemer hos dig. Dermed kan du bruge din tid der, hvor du er særligt god - og lade os om arbejdet, hvor vi står rigtig stærkt - På den måde bruger du din tid og dine penge effektivt, så du kan lave et unikt indhold til din WordPress side.

Vi tilbyder WordPress support til konkurrencedygtige priser, så du får allermest for dine penge. Kontakt din WordPress ekspert i dag og få hurtig hjælp.