SEO priser

Søgemaskineoptimering der skaber resultater

Linkbuilding pakker til små og mellemstore virksomheder

Søgemaskineoptimering indbefatter nogle helt specifikke og simple elementer for at tække google.

De fleste SEO sælgere vil snakke om hvor teknisk svært og avanceret søgemaskineoptimering er, og strø om sig med alverdens tekniske udtryk, i et forsøg på at få det til at lyde mere avanceret end atomfysik.

Nu skal du bare høre – det er slet ikke så avanceret. Det er et arbejde der skal gøres, og vi kan gøre det for dig.

Hvad er SEO?
For at komme i toppen af googles søgeresultater er der 3 hovedelementer indenfor søgemaskineoptimering. Den vigtigste faktor er og bliver links, men indholdet, og den tekniske kvalitet af din side er også vigtige faktorer.

Her hos websitesupport.dk arbejder vi med alle 3 faktorer, men vi tager som regel udgangspunkt i linkbuilding, da det er den del der tager mest tid, og oftest er det her at hjemmesiderne mangler styrke.

Du får ikke nogle salgstaler fra os, kun resultater – vil du til tops på google? Lad os komme i gang!

No Cure, No Pay løsning

Til større virksomheder og markeder med meget høj konkurrence tilbyder vi NO CURE, NO PAY løsning i samarbejde med kh-online.dk. No Cure, No Pay går I al enkelthed ud på at du ikke betaler før du får leveret resultater.

Der laves en udregning for prisen på dine ønskede søgeords topplaceringer, og du begynder først at betale for det enkelte søgeord når det rammer en aftalt placering.