SEO priser – Søgemaskineoptimering der giver resultater

Ønsker du at få succes online, er det meget svært at komme uden om søgemaskineoptimering.
Søgemaskineoptimering forkortes også i daglig tale til SEO, der kommer fra det engelske “search engine optimization”.

Linkbuilding pakker

fra 1.600 kr. Vi har tre SEO pakker som udgangspunkt, men har du specifikke ønsker kan vi skræddersy et SEO forløb til dig KONTAKT OS

 • 11 års erfaring med SEO

 • Linkbuilding

 • Teknisk SEO

 • og meget mere


Få en skræddersyet løsning

Hvad er søgeoptimering?

Søgeoptimering er alle de elementer der ligger bag i at optimere din hjemmeside, så den når til tops i søgeresultaterne på Google. Når man arbejder med SEO, arbejder man derfor med at tilpasse hjemmesiden til dét, brugerne søger på, så den er relevant for brugerne og samtidig også er bedre end andre hjemmesider på markedet.

Arbejdet med SEO kan både være simpelt og avanceret på en og samme tid, idet der ligger mange processer og metoder bag at få succes med SEO. Oftest må man prøve sig måle, måle effekten af sit arbejde og derefter sætte ind, hvor det kræves.

Man kan f.eks. arbejde med SEO ved at anlægge en såkaldt SEO strategi. Med en SEO strategi sætter du mål for dit arbejde ud fra dit nuværende udgangspunkt og hvor du gerne vil hen. Du lægger en strategi for, hvilket arbejde der skal udføres for at nå dit mål, og hvad du efterfølgende vil bruge din trafik på hjemmesiden til.

Der er altså flere og flere der søger professionel hjælp til SEO arbejdet, hvilket kan være rigtig godt givet ud, hvis det optimerer din hjemmeside, skaber trafik og i sidste ende øger dit salg.

Hvad koster SEO?

Den vejledende pris på SEO varierer meget fra virksomhed til virksomhed, og hvad du skal have lavet specifikt. Seo priser afhænger også af konkurrence på området, og derfor er det med at finde den rette SEO-løsning til dig. Derfor kører vi på websitesupport efter konceptet “no cure, no pay”. Her behøver du derfor ikke at betale før du har set et resultat, hvilket gør os yderst konkurrencedygtige med SEO-priser, hvor alle kan være med.

Hvis du f.eks. gerne vil stå stærkt inden for linkbuilding, kan det være oplagt at kigge nærmere på seo pakker.

Med SEO pakke tegner du typisk et abonnement, hvor du får specifikke SEO services (såsom f.eks. linkbuilding) til en fast månedlig pris. Fordelen ved en SEO pakke er derfor, at du kan løfte SEO arbejdet over længere tid, hvilket skaber bedre resultater. Succes med SEO er en indsats der sker over tid, ligesom Rom heller ikke blev bygget på en dag. Det er blot at starte ét sted.

SE DET BEDSTE SEO VÆRKTØJ TIL PRISEN

FÅ BEDRE SEO HER Søgeordsanalyse, konkurrentanalyse, Placeringsrapport og meget mere

SEO priser - det behøver ikke være så dyrt

Søgemaskineoptimering indbefatter nogle helt specifikke og simple elementer for at tække google.

De fleste SEO sælgere vil snakke om hvor teknisk svært og avanceret søgemaskineoptimering er, og strø om sig med alverdens tekniske udtryk, i et forsøg på at få det til at lyde mere avanceret end atomfysik.

Derfor er SEO blevet over solgt til alt for høje priser i mange år, vi har dog hele tiden haft en helt anden filosofi!

Nu skal du bare høre - det er slet ikke så avanceret. Det er et arbejde der skal gøres, og vi kan gøre det for dig

Linkbuilding pakker til små og mellemstore virksomheder

Søgemaskineoptimering der skaber resultater, behøver ikke at koste en formue. Det hele skal jo hænge sammen, så din søgemaskine optimering genererer flere penge end det koster at lave.

Sådan bliver du nummer 1 på google! For at komme i toppen af googles søgeresultater er der 3 hovedelementer indenfor søgemaskineoptimering. Den vigtigste faktor er og bliver links, men indholdet, og den tekniske kvalitet af din side er også vigtige faktorer.

Her hos websitesupport.dk arbejder vi med alle 3 faktorer, men vi tager som regel udgangspunkt i linkbuilding, da det er den del der tager mest tid, og oftest er det her at hjemmesiderne mangler styrke.

Du får ikke nogle salgstaler fra os, kun resultater - vil du til tops på google? Lad os komme i gang!

Bronze

fra1.600 kr./mnd Linkbuilding pakke KONTAKT OS

 • Til nye hjemmesider og vedligehold

 • Fin til søgeord med lav til medium konkurrence

 • 4 søgeord pr. mnd.

 • Ingen binding efter 3 mnd.

Sølv

fra 3.000 kr./mnd. Linkbuilding + OnPage KONTAKT OS

 • God til søgeord med medium til stærk konkurrence

 • 10 søgeord pr. mnd.

 • On page optimering

 • Ingen binding efter 3 mnd.

Guld

fra 5.000 kr./mnd. Turbo linkbuilding + OnPage KONTAKT OS

 • Linkbuilding til alle projekter der vil have et seriøst boost!

 • Avanceret linkbuilding

 • 20 søgeord pr. mnd.

 • On page optimering

 • Ingen binding efter 3 mnd.

Til større virksomheder og markeder med meget høj konkurrence tilbyder vi NO CURE, NO PAY løsning i samarbejde med kh-online.dk. No Cure, No Pay går I al enkelthed ud på at du ikke betaler før du får leveret resultater.

Der laves en udregning for prisen på dine ønskede søgeords topplaceringer, og du begynder først at betale for det enkelte søgeord når det rammer en aftalt placering.