Divi – Det ultimative WordPress tema

Der er mange, som ønsker deres egen hjemmeside, og det er nu blevet nemmere end nogensinde før at lave sin egen, specielt med DIVI temaet fra Elegant Themes. Førhen var opbygningen af en hjemmeside udelukkende forbeholdt webdesignere og grafiske genier, men sådan er det ikke længere i dag. WordPress har gjort det muligt for helt almindelige mennesker at udvikle deres egen hjemmeside nemt og enkelt. Der findes derudover mange forskellige temaer, som gør det muligt at designe din egen hjemmeside på den måde, som du præcis ønsker. DIVI fra Elegant Themes er hurtigt blev en af de mest populære, fordi det tager udgangspunkt i, at alle skal kunne designe deres egen hjemmesider, uanset deres grafiske og tekniske niveau. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvorfor vi benytter WordPress-temaet DIVI theme, så læs med.

Det mest avancerede tema fra Elegant Themes

DIVI er blevet et af de mest populære temaer, og det er der mange gode grunde til. Dér, hvor DIVI især skiller sig ud fra andre temaer, er med deres page builder, som gør det muligt for brugeren at designe sin hjemmeside nemt og enkelt. Her kan du trække de elementer ind i de områder, som du ønsker, herunder billeder, videoer, tabeller mm. Dette gør således, at du relativt let kan gøre din hjemmeside helt personlig, og lave lige præcis den hjemmeside, som du ønsker. Hvis du ikke er knivskap til at lave dit egen design, findes der sågar færdiglavede design, som du kan benytte.

Let og enkel opsætning

Mange andre temaer kræver, at du gør brug af koder for at foretage ændringer. Dette gør således det hele noget mere besværligt og langsommeligt. Men med DIVI kan du lave stort set alle de ændringer, som du ønsker, og du kan derfor rimelig let lave nogle flotte og brugervenlige hjemmesider, som blot kræver, at du sætter dig ind i systemet. Derudover er DIVI responsive, som betyder, at uanset hvilke elementer du vælger, vil din hjemmeside altid blive vist korrekt på alle mobile enheder, hvilket er en stor fordel.

Invester i DIVI og få den bedste løsning

DIVI skiller sig derudover også ud fra sine konkurrenter ved dets mange tilføjelser af nye features. Dette giver dig altså stor fleksibilitet og gode muligheder for support. Du kan få alt dette for blot $89 dollars om året. Her får du adgang til 60+ temaer, herunder support og tutorials. Dette er den billigste licens, og giver dig således begrænset adgang. De tilbyder også en lifetime licens for $249, som giver dig adgang til alle deres DIVI plugins. Hvis du er i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan du således altid opgradere senere hen.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!