5 måder, du kan opbevare din computer

Når man har en blog eller hjemmeside, er en computer uundværlig. Hvis man ikke arbejder på kontor, vælger mange at have hjemmekontor med enten stationær eller bærbar computer. Computere skal opbevares på en flad overflade, hvor de ikke udsættes for støv, varme eller vand. Men det er ikke ensbetydende med, at man skal gemme computeren helt væk. Her er fem stilede måder at opbevare computeren på.

Vitrineskab som kontor

Et vitrineskab er et oplagt sted til at stille små nips, glas og bøger. Men det er faktisk også ideelt til at opbevare sin computer. Hvis man er fiks på fingrene, kan man forvandle vitrineskabet til et skrivebord ved at fjerne lågerne. Fordi vitrineskabe har hylder, har man automatisk et godt sted at stille alt fra kurve med ledninger, lamper, papirer og meget andet. Vil man opgradere det, kan man også bore et hul til ledninger eller hænge en opslagstavle op.

På en hylde over skrivebordet

Et førstevalg blandt mange vil være det klassiske skrivebord. I dag kan man få skrivebord i stort set alle designs, ofte med hæve-sænke-funktion, der er et must, hvis man arbejder mange timer ad gangen. Skrivebordene kan også ofte komme med skuffer, så man nemt kan opbevare harddisks, ledninger og vigtige dokumenter. Mange af skrivebordene kommer også med stikkontakter til strømforsyning.

Multifunktionelt sofabord

Nogle gange er det ikke altid, man har lyst til at arbejde ved et skrivebord. Hvis man er en af dem, som foretrækker at arbejde ved sofaen, er det også en mulighed. Mange sofaborde kommer som multifunktionelle sofaborde, hvor der er en indbygget skuffe med. Det er særligt smart, hvis man også skal opbevare ting fra tv’et såsom fjernbetjening eller manualer.

Skræddersyet skrivebord

Hvis man har mulighed for at designe et hjemmekontor fra bunden, er det en god mulighed for at skabe masser af plads til både computer og computertilbehør. Ved selv at vælge, om man har brug for skabe eller skuffer, kan du også bedre designe skrivebordet omkring dit hjems hjørner og kanter. For nogle gange passer de fremstillede skriveborde ikke altid til skæve lofter eller andre hjørner.

 

Det kan også være, at du ikke har meget plads i boligen og gerne vil udnytte pladsen bedst muligt. Nogle vælger at skræddersy skrivebordet, så det passer ind i garderobeskabet. Det er en smart løsning, hvis man ikke har alverdens plads, da man kan lukke skabet, når arbejdsdagen er ovre.

Væghængt skrivebord

Hvis man er en af dem, som døjer med at få plads til møbler, kan et vægmonteret skrivebord til computeren være en løsning. Det er perfekt til at få skabt et arbejdshjørne, da man blot kan klappe bordet op, når man er færdig. Mange væghængte skriveborde kommer også med forskellige funktioner som skuffer, USB-stik og integreret belysning.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.