5 madlavningsapparater der får et hjemmelavet måltid til at smage som gourmet

Med internettets næsten ubegrænsede ressourcer er det nu, at du skal opgradere dine madlavningsevner. Detaljerede instruktioner, sjove videoer og samfundsdrevne opskrifter er blot ét stykke af puslespillet. Fremragende madlavningsudstyr vil helt sikkert hjælpe med at skabe en fantastisk madoplevelse.

Thermomix TM5

Thermomix TM5 en stor hjælp for dem der ikke har nogen som helst erfaring i køkkenet, men stadig gerne vil spise komplicerede måltider. Den kombinerer 12 enheder i én. TM5 kan, blandt andet, veje, skære, dampe, koge og rengøre sig selv. Når du får enheden, vil du både få en fysisk og digital kogebog, med måltider der kan laves i din nye TM5. Tilsæt ingredienser og følg instruktionerne for at få dit livs bedste måltid.

Sharp Superheated Steam Countertop Oven

Selvom den ikke har smarte funktioner, kan Sharp Countertop Oven dampe op til 60 minutter, uden forvarmning og optøning. Ovnen blander damp med ‘almindelig’ opvarmning. Denne type ovn giver dig sprøde måltider på ydersiden, der er lækre og bløde indeni, og samtidig er ovnen endda let at rengøre.

Kitchen Hub

GE Kitchen Hub er et smart apparat, du kan installere oven på dit komfur. Den har en masse intelligente funktioner, som f.eks. en guidet madlavnings-app, der kan hjælpe dig med at tilberede lækre måltider. Den er udstyret med to kameraer, så du kan streame din kulinariske oplevelse eller chatte med venner og familie. Den understøtter Alexa og Google’s smart assistenter, IFTTT smart home-protokol, hvilket betyder, at du kan bruge den som et centralt Smart Home hub. Der er masser af underholdning, så du kan se Netflix, Hulu eller gå online for at tjekke sociale netværk, spille casino spil eller se de seneste sportsresultater.

Hestan Cue

Hestan Cue er en smart induktionskogeplade og stegepande. Det er basalt set en induktionskombination med indlejrede sensorer i kogepladen og stegepanden, der så er forbundet med Cues mobilapp. Hestan Cue kan derfor foretage smarte justeringer i henhold til sensorens læsning og dine valgte opskrifter. Du vil blive en mesterkok med den innovative tilgang til varmekontrol, da der er super detaljerede vejledninger til tilberedning af måltiderne i appen.

Anova Precision Cooker

Kender du til Sous Vide-teknikken? Processen cirkulerer opvarmet vand, hvilket muliggør utrolig præcise temperaturer. En nøjagtig temperatur kan gøre forskellen mellem et kulinarisk mesterværk og en katastrofe. Anova Precision Cooker kombinerer enheden med mobilappen for at få perfekte resultater. Du kan sætte Precision Cooker og Pro-modellen fast på din gryde med vand, lægge dine ingredienser i en pose og nedsænke dem i vandet. Tilslut derefter din Anova Precision Cooker til appen, og start apparatet i appen. Der er hundredvis af opskrifter der bruger dette apparat, og firmaet selv anbefaler at lave en bøf i den, for at få perfekte resultater.

Nu hvor Internet of Things er på vej fremad, får flere og flere køkkenapparater smarte og tilsluttede funktioner. Med teknologi som en smart vægt, vil det være utrolig svært veje dine ingredienser forkert. God madlavning kræver indsats først, og derefter udstyr, men udover det grundlæggende som en ovn, kniv, en fremragende blender, termometer, og mikrobølgeovn af høj kvalitet, kan et smart køleskab være praktisk til at levere den bedste madoplevelse.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.