Bæredygtighed i fremtiden – Sådan bliver du mere bæredygtig

Bæredygtighed er noget som vi kommer til at høre meget mere omkring i fremtiden og der er ingen tvivl om at det kommer til at fylde mere og mere i de kommende år. Årsagen er ganske simpel, for det er fordi vi bliver flere og flere mennesker i verden der bruger ressourcerne hvilket også betyder at vi er nød til at bevare de fleste af vores ressourcer så vi ikke belaster jorden mere end højest sandsynligt.

Hvad er bæredygtighed?

Bæredygtighed er en af de ting som du nok kommer til at høre en hel masse omkring i de kommende år, da vi har fået til opgave i hele verden at blive dygtigere til at være bæredygtige. Bæredygtig betyder at vi bliver bedre til at genbruge vores ting på den ene eller den anden måde. Det kan f.eks. være at når vi fælder et træ, så planter vi et eller to nye træer for at sikre at vi kan forsætte med at gøre det.

Det kan også være når man driver en virksomhed som belaster miljøet en masse, såsom f.eks. hvis man driver et landbrug. Så er det vigtigt at man har et bæredygtigt landbrug som f.eks. med grise og lignende, hvor man skal sørge for at kunne bibeholde bestanden. Du kan få mere viden om bæredygtighed her hvis du ønsker at blive klogere på hvad bæredygtighed er.

Hvordan bliver man bæredygtig?

Hvis du ønsker at blive bæredygtig og leve bæredygtigt, så er det altid en god i de at holde øje med at de ting du køber bliver produceret et sted hvor det er bæredygtigt. På den måde kan du gøre dit til at leve bæredygtigt. og blive bedre til bæredygtighed.

Hvis du gerne vil gå mere op i bæredygtighed, så findes der en hel masse ting du kan gøre for at blive det, som du kan læse meget mere om rundt omkring på internettet.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.