Joomla Support

Har du problemer med Joomla?

Joomla var ét af verdens mest benyttede hjemmeside systemer – et såkaldt CMS system. Derfor er det også naturligt, at man har problemer med sin Joomla hjemmeside.

Opdatering 2019 – vi yder ikke Joomla support mere.

Joomla systemet har stadig ikke formået at blive hverken bedre, eller lettere at arbejde med for hverken hjemmessideejere eller udviklere. Joomla er idiotisk opbygget, og SEO mæssigt formår de fleste Joomla udviklere ikke at lave en god SEO-venlig struktur. vi anbefaler ALLE der har Joomla at skifte til WordPress.

Har du en Joomla side, så tilbyder vi at migrere din side til WordPress for halv timepris:150 kr. i timen

Førsteklasses Joomla support – til halv pris.

Hos WebsiteSupport.dk yder vi support til din hjemmeside og hjælper dig med de Joomla problemer du måtte have. Vi har håndplukket vores udviklere i hele verden – og af netop samme grund kan vi tilbyde dig Joomla support til næsten det halve af hvad de øvrige Joomla udviklere i Danmark skal have.

Vi løser din Joomla problemer her

Har du problemer med Joomla? Så lad os tage et kig på det. Vi har “No Cure – No Pay”, hvilket betyder, at løser vi ikke dit problem, så koster det dig selvfølgelig ikke en krone.

Så det skader vel ikke at lade os tage et kig på det?

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!