Sponsoreret indhold:

Du har sikkert hørt om SEO før. Det er nemlig blevet en del af online markedsføring, som er helt umulig at komme udenom. I denne artikel kan du blive klogere på, hvad SEO er, og hvorfor det er vigtigt for dig og din hjemmeside. Læs med her!

SEO er tre bogstaver, du efterhånden støder på mange steder. Det er, fordi Search Engine Optimization (også kaldet søgemaskineoptimering på dansk) er helt essentielt for online marketing i dag.

Vil du gerne have succes med din hjemmeside eller webshop, er det altså helt nødvendigt at tage SEO i betragtning. Men hvad er det lige, det er, og hvad kan det?

SEO forklaret

SEO er som nævnt kort for Search Engine Optimization, og det handler om at optimere dit online indhold. Det skal optimeres efter søgemaskinernes kriterier, så din hjemmeside kan komme højere op på Google, Bing, Yahoo eller lignende.

Der er mange måder at gøre det på, og det handler først og fremmest om at imødekomme brugernes behov. En SEO-ekspert tager således udgangspunkt i, hvad brugerne søger efter på nettet, og hvordan disse søgeord kan blive en del af dit online indhold.

Derfor skal du optimere med SEO

Stort set alle virksomheder er i dag online, og det er svært at få succes, hvis du ikke er på nettet. Uanset hvilken slags forretning du driver, vil du have stor glæde af at optimere din hjemmeside eller webshop med SEO.

Når din hjemmeside er SEO-optimeret, får du langt mere trafik. Det er, fordi kunder og brugere nu kan finde dig, fordi du ligger på side 1 og ikke 35 på Google. Når de søger efter relevante termer, der har at gøre med din forretning, kommer du altså frem.

Nå dine mål med søgemaskineoptimering

Der er rigtig mange fordele ved at tage højde for SEO, og du kan indfri mange forskellige mål. Lad os tage et eksempel for at gøre det tydeligt: Lad os sige, at Jane har en forretning, som tilbyder massage i Danmark. Hun har afdækket, at der findes et behov for afslapning, nydelse og fysisk kontakt, og at hendes forretning kan tilbyde stor værdi for kunderne.

For at hendes målgruppe kan få glæde af den værdi, hun tilbyder, skal de først og fremmest kunne finde hende. Måske vil hun gerne have, at hendes hjemmeside kommer frem, når der søges på “massage i Midtjylland”. Så er det nødvendigt, at hendes SEO er i orden, så hun faktisk kommer frem på Google, når denne søgning forekommer.

Det kan også være, at brugere og kunder i første omgang søger information om dét, Jane tilbyder. I dette tilfælde kan det være en god idé at skabe noget SEO-optimeret indhold, som forsyner dem med dén viden. På den måde bliver de ledt ind på hendes side, og når de har læst artiklen, kan det være, at de klikker sig videre og gør et køb.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.