De bedste vilkår til en mobil arbejdsplads

Selvom de fleste af os hver dag dukker op på en arbejdsplads, hvor der står en computer, en stol og et skrivebord klar til os, når vi møder ind, er det ikke alle dage, der bliver brugt på kontoret bag computerskærmen. Vi har også nogle gange brug for at kunne komme rundt i landet og samtidig have mulighed for at arbejde. Men det er ikke altid lige nemt at kunne arbejde, når det ikke foregår i vante rammer inden for kontorets fire vægge.

Hvis du er en af dem, der til tider har behov for at kunne arbejde væk fra kontoret, kommer der her nogle råd til, hvordan du får de bedst mulige arbejdsvilkår, når du ikke sidder på din pind.

En sikker forbindelse

Som de fleste andre danskere har du formentlig også siddet i toget og prøvet på at arbejde. I det ene øjeblik fungerer forbindelsen perfekt. Det næste øjeblik er den ikke eksisterende. Der findes ikke noget værre end en dårlig forbindelse, når man skal arbejde. Derfor vil det som regel være en fordel at anskaffe sig et mobilt bredbånd, du kan tage med på farten. Her er du sikret en god forbindelse på hele togturen, så du kan arbejde koncentreret uden udfald.

En lydløs arbejdsdag

Hvis du er nødsaget til at arbejde i toget, vil du som regel også opleve, at der kan være en del støj. Er du ikke den heldige vinder af en plads i stillezonen, kan man ende blandt børnefamilier, efterskoleelever eller bare et hold venner, der ikke har set hinanden længe og har en masse at snakke om. Her vil du elske dig selv for den stilhed, du vil opleve, hvis du anskaffer dig et par høretelefoner, som kan lukke støjen ude fra de børn, der løber frem og tilbage i togvognen.

Og med en god forbindelse og et par høretelefoner, der kan lukke støj ude i toget, har du gode muligheder for at få en produktiv arbejdsdag, selvom du ikke er på kontoret.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.