Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Der findes næsten websites om alt

[sponseret]Som spirende forretningsdrivende på nettet, så kan det være svært at finde sit sted. For hvad findes ikke online allerede? I lille Danmark findes der f.eks. allerede websites med emner som ”skylning af automatgearkasse” og ”automatgearkasse reparation”.

Holder vi os i samme genre, så finder vi hundredevis, hvis ikke tusindevis af hjemmesider omhandlende biler, handel med biler, reparation af biler osv. Tænk bare over sider som Bilbasen, Bilpriser, Autocom, Autobasen, Autouncle og listen forsætter.

Sandheden er dog, at der stadig findes en masse, som ingen har beskrevet godt, online, specielt på små markeder som det danske, og er der services, der er af god kvalitet inden for den genre, som du ønsker at arbejde med, så handler det bare om at gøre det bedre end de eksisterende, hvilket med lidt websites support, wink, wink, ikke er så svært endda.

Visse er dog åbenlyst mere konkurrenceprægede end andre, så som emner som mad og rejser, som alle elsker at beskæftige sig med.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!