Sådan kommer du i toppen af Google

[sponseret]Det er måske lige rigeligt at love, men det behøver faktisk ikke være så svært, selv på konkurrenceprægede markeder og nicher, som salg af tøj og mode online. Tager vi f.eks. tøjbutikken Nielsens, så er det et af dem, som måske ikke lige springer frem i tankerne, når man tænker på herretøj. Ikke desto mindre arbejder de aktivt med SEO og kan derfor konkurrence med de helt store i branchen, når man søger på udvalgte søgefraser, som de har valgt at kæmpe for, som f.eks. ”tøj til mænd hos Nielsens”.

Og hvordan foregår det så? Kort og godt via logik. SEO er så simpelt og samtidig så avanceret. Men lad os se på den simple del i denne korte artikel. Overgå de besøgende forventninger når det kommer til indholdet på den side, som de lander på ved klik på resultater fra Google. Bliver de længere tid hos dig end hos de andre i søgeresultaterne, så kommer du højere op på Google og bliver der, så længe det er tilfældet!

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.