Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Sådan kommer du i toppen af Google

[sponseret]Det er måske lige rigeligt at love, men det behøver faktisk ikke være så svært, selv på konkurrenceprægede markeder og nicher, som salg af tøj og mode online. Tager vi f.eks. tøjbutikken Nielsens, så er det et af dem, som måske ikke lige springer frem i tankerne, når man tænker på herretøj. Ikke desto mindre arbejder de aktivt med SEO og kan derfor konkurrence med de helt store i branchen, når man søger på udvalgte søgefraser, som de har valgt at kæmpe for, som f.eks. ”tøj til mænd hos Nielsens”.

Og hvordan foregår det så? Kort og godt via logik. SEO er så simpelt og samtidig så avanceret. Men lad os se på den simple del i denne korte artikel. Overgå de besøgende forventninger når det kommer til indholdet på den side, som de lander på ved klik på resultater fra Google. Bliver de længere tid hos dig end hos de andre i søgeresultaterne, så kommer du højere op på Google og bliver der, så længe det er tilfældet!

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*