E-learning – Fjernundervisning til dine medarbejdere

Annonce

Du er måske startet i det små. Du lærte at kode, du fik lavet en hjemmeside med få brugere, og du fik et par mennesker på dit team. Siden har det udviklet sig til, at din hjemmeside har mange brugere dagligt, da du har optimeret hjemmesiden, og dit team har udvidet sig til mange flere. For at det skal fortsætte i samme stime, er det vigtigt at dine medarbejdere også udvikler sig. Det kan være en god idé at introducere dine medarbejdere for e-learning, så medarbejderne kan tilegne sig mere viden.

Hvad er e-learning?

E-learning er fjernundervisning, hvor dine medarbejdere kan deltage i digitale kurser, den tid på døgnet det passer dem. E-learning er en form for uddannelsesteknologi, hvor medarbejderne kan nå det niveau, virksomheden ønsker. De resultater måles vha. tests og delmålskontrol. Kurserne kan være meget brugervenlige og pædagogiske i form af lyd, video, facts, animation og spil, så medarbejderne får større lyst til at fuldføre kurserne. E-learning er effektivt, da det er meget fleksibelt i form af, at medarbejderne kan tage kurserne på forskellige tidspunkter, men uden at der bliver slækket på læringen.

Et kursus til enhver virksomhed

Når du vælger e-learning kurser til dine medarbejdere, kan det stort set tilpasses lige dine behov. Alle virksomheder har forskellige læringsstile, og det er vigtigt, at du ikke bare vælger standarden, da det ikke nødvendigvis gavner lige præcis dine medarbejdere. Det kan derfor i kursusproduktion være gavnligt at tage en snak med dine medarbejdere om, hvordan de lærer bedst, og hvilke slags kurser de har haft mest udbytte af. På den måde skaber du udvikling i din virksomhed i samarbejde med dine medarbejdere, som også får stort udbytte af kurserne.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.