En hjemmeside skal være flot og ligetil

Sponsoreret indhold.

Der findes efterhånden så mange forskellige hjemmesider nu om dage, så det kan være svært at huske dem alle. I løbet af en dag kan vi hurtigt få besøgt over 20 hjemmesider, men halvdelen af dem har vi glemt inden længe, hvordan kan det være?

Sunset Boulevard

Når du surfer rundt på computeren, så går du sikkert ind på lidt af hvert. Men fordi mange hjemmesider i dag minder utroligt meget om hinanden, så kan det være svært at skelne imellem dem. Men hvad skal en hjemmeside så gøre for, at den bliver bemærket? Der er mange forskellige måder hvorpå en hjemmeside kan gøre sig bemærket på, mest af alt handler det ”bare” om at have et anderledes, men brugervenligt design, som vi kan finde rundt i. Du kan f.eks. tage et kig på Sunset Boulevards hjemmeside, da den er unik, men stadigvæk har et let system der er til at finde rundt i. Det er dog ikke kun deres hjemmeside der får folk til at bemærke dem, det er nemlig også på grund af deres mad, heriblandt deres lækre burgere.

Derfor skal du illustrere varen

Tager du et kig ind forbi Sunset Boulevards hjemmeside vil du bemærke, at det er nemt og hurtigt lige at se hvad de har at byde på. Der er ikke noget på hjemmesiden der virker kompliceret eller besværligt at finde. Derudover er der også gode billeder til at demonstrere hvad du har mulighed for at få smagt på. Billeder er altid gode at have på en hjemmeside når et produkt eller en vare skal sælges. Det giver nemlig et bedre indblik i, hvad kunden helt konkret kan forvente. Mennesket er også meget visuelt, så det vil generelt hjælpe at se billeder af tingene, da det giver en bedre idé om hvad du præcist får.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.