SEO skal ikke være svært – sådan kommer du i gang

SEO skal ikke være svært – sådan kommer du i gang

Sponsoreret indhold.

Du har med garanti hørt om SEO – eller Search Engine Optimization. I hvert fald er det et begreb, som rigtig mange har hørt om, men som mange også har svært ved at mestre. Dog behøver det slet ikke være svært at lære om SEO, og det behøver ikke at være svært at optimere sin egen hjemmeside, så den bliver placeret bedre blandt de organiske resultater i Googles søgemaskine. Det er nemlig det, SEO i al sin enkelthed går ud på; at få hjemmesiden placeret så højt i Googles søgemaskine som muligt. Herunder kan du lære om, hvordan du kommer i gang med SEO på et niveau, hvor alle kan være med.

Få styr på det basale

For at du kan komme i gang med at optimere din hjemmeside, er det vigtigt, at du nogenlunde har styr på det basale, nemlig hvad er SEO, og hvorfor er det vigtigt? SEO er et begreb, der bruges om at optimere hjemmesiden, så flere finder den, når de googler på noget, der er relevant for den. Især er SEO altså relevant for dig, hvis du har en hjemmeside, eller hvis du på en anden måde skal arbejde med det. Lær mere om opbygning af hjemmesider på HTML.dk, hvis du vil have en hjemmeside.

Tag et SEO-kursus

SEO består af rigtig mange forskellige ting, og det kan virke forvirrende at få styr på de forskellige ting, der påvirker Googles algoritme. Det er dog netop, hvad SEO handler om; det handler – forenklet fortalt – om at vide, hvad Google kan lide, og hvad Google ikke kan lide. Google kan eksempelvis godt lide, at søgeord bruges på en bestemt måde et bestemt antal gange. Google kan også godt lide længere tekster med kortere afsnit. Der er rigtig mange ting, som Google kan lide, og som du bør sætte dig ind i. Det er bestemt ikke svært at blive sat ind i disse ting, og det er heller ikke nødvendigvis svært at bruge den læring. Dog kan det være forvirrende. Derfor kan du med fordel tilmelde dig et SEO kursus for begyndere.

Lav en SEO-strategi

Når du har lært de basale ting, der er værd at vide om SEO, kan du begynde at implementere den for at opnå de resultater, du ønsker. Når du skal i gang med dette, er det en god ide at lave en såkaldt SEO-strategi. Med sådan en kan du gøre det lettere for dig selv. Du kan sørge for at implementere alle de ting, du har lært om SEO, så det giver bedst mulig mening for din hjemmeside. Når du laver din SEO-strategi, er det en god ide, at du både har fokus på dit eget indhold, søgeadfærden, teknik og links – således vil du få det bedste resultat.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.