Vil du gerne i gang med din egen hjemmeside?

Det er ikke nogen hemmelighed, at der i dag er rigtig mange, der drømmer om den frihed og den spontanitet, der er forbundet med det at leve det selvstændige liv. Med det kan man nemlig trække sig fra sine chefer, de forudbestemte arbejdstider og de allerede planlagte arbejdsmetoder, og for mange er det netop drømmen.

Er det noget, du kan nikke genkendende til? Noget af det første man ofte bør gøre, hvis man vil starte op som selvstændig er at få lavet en professionel og flot hjemmeside.

Du skal have bygget en god platform

Det kan dog være svært at komme i gang med sin egen hjemmeside – for hvor skal man starte?

For det første skal man finde sig et godt CMS system, således man kan bygge den hjemmeside, man drømmer om – og det er både noget, der gælder, når det kommer til funktionaliteten og den oplevelse, du får som redaktør.

Herefter skal ud have den hostet et sted, du skal have indkøbt et domæne, og så skal du selvfølgelig have designet selve brugerfladen, således den bliver let at have med at gøre. Og her er det visuelle ikke altid det vigtigste – det er brugervenligheden.

Efterfølgende skal du gøre opmærksom på dig selv

Når din hjemmeside er klar, du har styr på dine ydelser og så skal du have gjort opmærksom på dig selv – og det er også en proces i sig selv.

For hvordan finder du frem til den rette målgruppe, hvor skal du få fat på dem, og hvordan skal du gøre det? Det er nogle spørgsmål, som kan besvares via online marketing, som rummer en masse forskellige discipliner. Det kan for eksempel være SEO (søgemaskineoptimering).

Få hjælp fra et professionelt webbureau

Det er således et stort arbejde, og derfor kan det være en fordel at få et webbureau til at hjælpe dig. Og det kan med fordel være et digitalt bureau, der både kan hjælpe dig med at bygge og vedligeholde din hjemmeside samt tage sig af nogle af disciplinerne inden for online marketing.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så tag et kig på en webbureau som for eksempel Komplet Web allerede i dag og find professionelle og dygtige konsulenter med mange års erfaring inden for branchen, der står klar til at give dig den hjælp, som du behøver. Så kan du endelig udleve din drøm!

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.