Find og byg flere backlinks med Ahrefs

Sponsoreret indhold:

Overvejer du at lave en blog eller har du allerede oprettet en? Hvis du f.eks. har en blog hvor du henviser til andre relevante hjemmesider, kan det være nødvendigt med backlinks. Et link skal først og fremmest være overskueligt og nemt at klikke videre på. Backlinks kan også skabe mere trafik til din hjemmeside da andre skribenter selv kan henvise deres læsere til din side. I denne artikel får du nogle gode tips og tricks til at bygge et eller flere backlinks.

Morningscore – et alternativt program til at bygge backlinks

Måske er du allerede bekendt med Ahrefs. Det er et program som tilbyder værktøj til at gøre din hjemmeside mere synlig på Google. Du kan nemt skabe backlinks med deres værktøj. Ahrefs kan hjælpe med at få din hjemmeside til at fremstå professionelt og skarpt. Hvis toolet ikke passer til dit budget, kan du også prøve Morningscore, som er et alternativ til Ahrefs. Som det står i deres punchline, er Morningscore en anden mulighed udover Ahrefs. En af de stærkeste forskelle ligger i den billigere løsning til at optimere din hjemmeside med links. Du har mulighed for at prøve Morningscore gratis før du kaster dig ud i programmet.

Backlinks skal hænge sammen med konteksten i din artikel

Det behøver næppe at være svært at lave links. Så længe du har en fængende og indbydende sætning der giver lyst til at klikke videre – så er du allerede godt på vej. Der skal naturligvis også være en sammenhæng mellem din tekst og det der understøtter din pointe i form af et link. Resten klarer Ahrefs for dig! Hvis du ikke helt er bidt på krogen endnu, har Ahrefs gjort noget af deres værktøj gratis inde på deres hjemmeside. Der kan du få lov at snuse til deres nyttige funktioner inden du beslutter dig for at forbedre din egen hjemmeside. Du kan b.la. se hvordan backlinks reelt hjælper hjemmesidetrafikken og afprøve andet værktøj som kan være relevant for din hjemmeside.

Hvordan backlinks kan hjælpe din hjemmeside

Forhåbentlig er du allerede overbevist om vigtigheden af at bygge backlinks. Med adskillige programmer kan du optimere din hjemmeside så den dukker op på den første side af en søgemaskine. Backlinks handler som sagt ikke blot om at videreføre dine læsere til en anden hjemmeside. Du kan også få et indblik i hvilke hjemmesider som linker til din hjemmeside. På den måde samarbejder du godt nok med andre konkurrenter, men der er en reel grund til at gøre det. Backlinks kan skyde din hjemmeside til tops og danne mere trafik. Ahrefs er anbefalet netop fordi det er overskueligt for nye hjemmesider og garanterer links med høj kvalitet. Du kan også se hvilke linkede hjemmesider er i stykker. Man slipper for at skulle trykke på hvert individuelt backlink og kan i stedet organisere disse links.

 

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.