Få kompetent IT-rådgivning til jeres næste softwareprojekt

Træt af virus og advarsler på computeren?

Ønsker du som virksomhedsejer, leder, direktør eller noget andet, at arbejdet kan forløbe glidningsfrit for dine medarbejdere? Nedbrud og forstyrrelser forårsaget af IT-systemer som ikke fungerer optimalt, er et problem som nemt kan løses.  

Ønsker du at du og dine medarbejdere ikke forstyrres af nedbrud, virus, IT-advarsler og andre IT-problemer som eventuelle kan sænke eller forstyrre arbejdet? Så kan du få IT-rådgivning hos Asseco Denmark.  Asseco er Europas sjette største softwareproducent, og er en international sammenslutning af IT-firmaer.  

Asseco Danmark, blev oprindelig stiftet i 1998 under andet navn, og sluttede sig til Asseco Group i 2009. Asseco Denmark stræber efter at løse IT-problematikker store som små, og specifikt for hver virksomhed. Derfor er rådgivningen også udarbejdet specifikt til jeres behov.  

Hvad kan IT-rådgivning gøre for dig og din virksomhed?

IT-rådgivning til dig eller din virksomhed, er din måde at sikre produktivitet og et glidningsfrit IT-system. Hos Asseco bliver du mødt af erfarne IT-konsulenter, hvis største opgave er at møde kunder og ansatte i øjenhøjde, for at finde den bedste løsning til jer. IT-rådgivningen hos Asseco dækker alle områder, og sikre din virksomhed effektiv og sikker IT.  

Med Asseco IT-rådgivning kan din virksomhed indgå problematikker som, fejl købte IT løsninger og komplikationer heraf, spildte mandetimer, IT-trusler og løbende IT-problemer, samt nedbrud og tidsspild som følge.  

Kunde hos Asseco

Hos Asseco tages der højde for at hver virksomhed er forskellige. Derfor rådgives der med henblik på løsning af virksomhedens specifikke problem og behov. Således at løsningen fungerer bedst for hver enkel virksomhed.  

Som kunde hos Asseco kortlægges du i et framework der sikrer at du som virksomhed får den bedste løsning. Desuden bliver du tilkoblet en tæt forbundet IT-partner, som hjælper dig hele vejen igennem.  Så ønsker du at optimere dine eller jeres IT-systemer, så vil den optimale løsning være IT-rådgivning.  

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.