Har du din egen hjemmeside, eller måske endda en shop?

Annonce

Det kan også være du ønsker dig det, men det kan være det ikke er helt så let som det lyder, sagen er nemlig den, at du sagtens kan rende ind i at skulle tage stilling til en hel masse ting undervejs.

Det kan være noget af en tidsrøver at finde ud af den tekniske side af sagen, og ikke mindst hvordan den skal se ud.

Men det behøver ikke være noget problem, for du kan rimelig nemt opnå hjælp til opbygning og support.

Der er mange muligheder og alt kan løses

Uanset hvad du interesserer dig for, eller vil beskæftige dig med, så er der altid en løsning på netop dine udfordringer, lad os sige at du arbejder med rydning af dødsboer i København, så ønsker du dig måske en side der ikke oser af de negative impulser der normalt associeres med døden, men i stedet en løsning der indgyder ro og tryghed.

Men det er ikke sikkert du – selv om du er selvstændig erhvervsdrivende – har viden og erfaring nok til selv at frembringe sådan en side, derfor kan det som minimum være en god idé at drøfte dine idéer med folk der har den fornødne erfaring med fagområdet.

Det der er vigtigt, det er at du får præcis det du gerne vil have, så du kan koncentrere dig om det du er bedst til, men det forhindrer dig dog ikke i at lære noget om det undervejs mod målet.

En løsning der fokuserer på et produkt i stedet for en serviceydelse

Hvis du ikke er i markedet for at levere en serviceydelse, men har et fysisk produkt du gerne vil sælge i stedet, så kan du se et glimrende eksempel på https://www.motion-online.dk/hometrainer/, hvor der fremvises træningsaggregater til brug i hjemmet, en lidt mere simpel løsning der indeholder en del informationer på siden.

Det der er glimrende på denne side, det er at du får fremvist produkterne, men ikke blot det, du får også oplysninger om hvor de kan købes billigst, så du slipper for selv at skulle et kæmpe arbejde igennem for at opnå det samme.

Om du skal sælge produkter eller services handler om, hvad du brænder for, og intet er rigtigt eller forkert – du skal blot finde din vej online.

Og hvad koster det så? Support og udvikling kan laves fra 500 kr., hjemmeside fra 1.200 kr., og et komplet system der indeholder en shop fra 6.699 kr., så det er bestemt noget der rent prismæssigt er til at komme i nærheden af.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.