Få optimeret din virksomhed

Annonce

Der er mange måde at optimere sin forretning på. Her er 3 af de vigtigste ting man skal have styr på som virksomhedsejer. Vi gennemgår hvorfor det er vigtigt samt giver nogle gode råd med på vejen. Så denne artikel er til dig der er virksomhedsejer eller til dig som overvejer at blive det!

Online markedsføring

Uanset om du er en lille eller stor virksomhed, så er online markedsføring noget du bør overveje. Alle dine kunder er helt sikkert på nettet ligesom der er meget stor chance for at du selv er på nettet… Siden du læser denne artikel. Så hvorfor skulle dine kunder ikke være det? 65 procent af alle danskere er på Facebook hver dag! Og hvis du mistænker dine kunde for at være en del af de resterne 35 procent, ja så er de nok på LinkedIn eller også kan de ’’fanges’’ på google. Og selvom man skulle tro at disse enorme tjenester burde have haft deres storhedstid, bliver de kun større og større. Og hvis du prøver at kigge ud i fremtiden sammen med mig, kan du så forestille dig en verden hvor internettet ikke er en del af vores dagligdag. Nej vel? Derfor er det også en god fremtids investering! Der findes rigtig mange store virksomheder derude, som tilbyder online markedsføring som en del af deres mange andre markedsføringskanaler, f.eks. Havas. Og der findes få store virksomheder, som kun tilbyder online markedsføring, som altså er eksperter indenfor online markedsføring F.eks. Obsidian. Da Markedsførings kanalerne hele tiden skifter algoritmer, bør man nøje overveje det bureau man vælger, til sin Online Strategi.

Kurser og uddannelse

Når man starter virksomhed, er det ofte at man har en passion for noget meget specielt. Det kan være at man er uddannet VVS’er og gerne vil starte sin egen virksomhed. Det kan også være at du er uddannet indenfor markedsføring, og vil starter egen virksomhed. Man har altså passion for selve det arbejde man har uddannet sig i. Det betyder også, at de fleste der starter virksomhed, ikke har den fornødne uddannelse til at styre en virksomhed. De er måske verdensmestre i deres eget fag, men regnskab, projektledelse, salg og alle de andre ting, som man skal have styr på som virksomhedsdrivende, er ikke noget de har styr på. OG det er jo forståeligt nok! Derfor er det en god ide at kigge på kurser og tillægsuddannelser hvis du har en virksomhed eller overvejer at starte en virksomhed. Alt efter hvad du har af uddannelse og virksomhedsplaner, kan dtu business måske hjælpe dig med at finde en uddannelse, som vil give dig den fordel blandt dine konkurrenter du lige står og mangler. Ellers findes der rigtig mange lynkurser indenfor eksempelvis bogholderi og andre vigtige emner. Så er du klædt på til kampen!

 

De mest succesfulde virksomheder bliver styret af og med tal. Sådan er det bare. Derfor er der ingen grund til ikke at få styr på den del så hurtigt som muligt i din virksomhed. Der findes rigtig mange forskellige slags regnskabsprogrammer. Et regnskabsprogram skal kunne hjælpe dig og gøre din travle hverdag mindre travl og gøre dig mere fri til at lave de ting du er bedst til. Det er nok ikke utænkeligt at din virksomhed køber et eller andet, og der er de nye regler omkring håndtering af kvitteringer ret besværlige. Man skal nemlig gemme sine kvitteringer i minimum 5 år. Derfor er det rigtig fornuftigt at det lige er blevet lovligt kun at gemme et billede af kvitteringen! Og hvis du så vælger det rigtige regnskabsprogram, tilbyder programmet en app hvor du kan tage et billede af kvitteringen og så bliver den automatisk lagret i regnskabssystemet! Og du kan smide papiret ud. Så var der lidt mindre at stresse over i hverdagen. Med de mange AI systemer og dygtige algoritmer man kan lave i dag har de fået programmet til at kunne bogføre automatisk når du ligger billedet ind på appen. Så bliver det ikke lettere! Og der er helt sikkert mange andre ting de nye regnskabsprogrammer kan i dag, men som sagt handler det om at blive styret af tal. Så hvis du hele tiden er opdateret med hvad der er på vej ind, og hvad der er på vej ud, så kan du handle meget smartere. Så kommer du aldrig i ubehagelige situationer med dine kreditorer.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.