Hvad burde man ikke købe på internettet?

Betalt indlæg.

Her i 2019 handles der utrolig meget på internettet. Det er blevet nemt og hurtigt at lægge tingene i online kurven, og gå direkte til kassen – Wupti så har du tingene direkte til fordøren et par dage efter. Vi bruger google til mange ting. Hvad end det er basal informationssøgning eller at købe noget så privat som sexlegetøj, så har google sin plads i de fleste dagligdage. Men er det alting vi kan handle på internettet? Er det nogle ting, som bare er bedre at handle offline, og altså ikke på internettet? Det kigger vi på i de næste par afsnit, hvor vi vil uddybe hvad man aldrig burde handle online.

Senge inklusive dyne og pude

Søvn er vigtig for os alle. Får vi ikke nok søvn, eller sover vi dårligt kan det påvirke os i flere dage. Mange er måske ikke helt klar over, hvor meget effekt søvn egentlig har på vores dagligdag. Søvn er utrolig vigtig for vores koncentration og ydeevne, og for lidt eller forstyrret søvn kan have uheldige konsekvenser.

Derfor er det også vigtigt at man finder den rette seng med de det rette sengelinned. Det er en personlig sag, og det er langt fra sikkert at hvad der virker for mig, også vil virke for dig. Derfor kan det være svært at købe disse ting på internettet, da der ikke er taget forbehold til personlige præferencer, og man har selvfølgelig ikke mulighed for at prøve sengen af på forhånd. Hvis man er heldig, og har fundet et rigtigt godt tilbud online, så tilbyder shoppen at man kan prøve sengen i et vis antal dage, og returnere sengen. På den måde kan man altså prøve sengen, og bytte den hvis ikke man er tilfreds. Det er dog et bøvl at skulle rokere senge rundt, hvis man altså ender med at være utilfreds med sengen. Derfor skal man altså ikke købe senge online.

Kunst

At købe kunst online er fuldstændig No-Go. Medmindre! At man køber direkte fra vurderingssider, hvor der sidder professionelle og troværdige mennesker, som altså sikkerhedsstiller dig og dine penge, hvis det viser sig at kunsten er uægte eller beskadiget ved ankomst.

Men at købe kunst generelt fra utroværdige eller privat på nettet er ikke en særlig god ide. Chancerne for, at du bliver snydt eller at kunsten bliver beskadiget under fragt, er simpelthen for stor. Derfor er det altid en god idé at tage ud til diverse kunstmesser eller butikker, hvis man ønsker at foretage et kunstkøb.

Gode ting at købe på internettet

Nu når vi har nævnt et par ting der ikke er fordelagtige at handle på internettet, så kan vi med god grund også komme ind på et par ting der med fordel kan handles online. Som nævnt oppe i introen, så handles der mange sjove ting på internettet. Hvis man f.eks. har svært ved at købe erotik i en fysisk butik, kan man altså helt anonymt købe tingene online. Mange elektroniske varer som f.eks. mobiltelefoner, computere osv. Kan man også sagtens købe online, og dermed spare lidt penge, da de ofte også er billigere online. Det er nemt at søge sig frem til de nødvendige tekniske informationer på disse produkter, og hvis du virkelig ønsker at have hands-on før du trykker på aftrækkeren så kan man altid tage forbi den lokale Elgiganten eller lignende for at føle på produktet.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*