Juletrøjer og julesweaters på kontoret – Få en sjovere december

Man har i mange år vidst, at glade og tilfredse medarbejdere kunne performe bedre, og det er ikke altid særligt meget det kræver for at medarbejdere bliver glade og tilfredse. En let ting at gøre, er at købe juletrøjer og julesweaters til alle medarbejdere, og sikre at der én gang om ugen er juletrøje og julesweater dag, hvor alle skal tage deres trøje på, og hvor der bliver afsluttet dagen med æbleskiver og gløgg, eller andet der kan være med til at sikre en god julestemning.

Derfor kan juletrøjer og julesweaters skabe glæde

Derfor kan juletrøjer og julesweaters skabe glæde

Som nævnt, så har man i mange år vidst at glade medarbejdere kan yde mere på jobbet, og der er derfor ingen tvivl om at man i en måned som december, nemt og enkelt kan give alle medarbejdere et bedre humør og skrue lidt op for hyggen, uden at det behøver at koste særligt meget. Du kan eksempelvis se disse juletrøjer og julesweaters som både kan være flotte, sjove, grimme og tossede, kan være en oplagt måde i december, på at skabe lidt ekstra julehygge og få alle ansatte til at gå og grine lidt af sig selv og hinanden.

Det er derudover også en mulighed at hvis i skal holde en julefrokost, så kan i også aftale at alle skal tage deres juletrøjer og julesweaters på, som en del af den aftens dresscode, som alle med garanti også vil syntes er ganske morsomt, mens i måske også skal synge julesange som en del af underholdningen udover den gode mad.

Hvad kan man ellers gøre for at julehygge?

Der er mange tiltag man kan gøre for at skabe hygge på arbejdet. Man kan vælge at sætte projekt nisse-ven i gang, hvor alle har en nisseven som de enten skal give en gave, drille eller lignende. Dette er også en nem måde at implementere en sjov måned, hvor der kommer en masse grin og ballade på kontoret, uden at det igen skal være en økonomisk belastning.

Der er på mange arbejdspladser udover juletrøjer og julesweaters, også lavet en dag hvor alle samles til at spille pakkespil, og hvor alle skal have en gave med. Det klassiske pakkespil er altid en sjov ting som høre juletiden til, og som afgjort også kan få skabe nogle hyggelige timer, hvor folk medbringer deres egne pakker som kan være alt fra chokolade, til nissehuer og pruttepuder og lignende ting.

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.