Langsom Pc- Sådan får du en hurtigere computer

Der er utroligt mange som idag bruger deres computer hver eneste dag, og der er ikke noget der kan være mere irriterende end en langsom pc. Derfor har vi lavet en guide til hvordan du kan sørge for at få en hurtigere computer, så du slipper for den langsomme opstart når din computer skal tændes hver eneste gang.

Og det er så nemt at enhver kan komme i gang med at få en hurtigere computer, da guiden er lavet til alle.

Slut med en langsom pc

Slut med en langsom pc

Med vores guide til dig som har en langsom pc, så vil du ikke længere døje med at skulle vente i evigheder på at din computer starter op hver dag. Det er nemlig nemt at få computeren til at starte op på få sekunder, hvor du normalt skal sidde og kigge på en opstartende computer i flere minutter, og da det oftest er i starten af dagen hvor man har mest travlt, så er dette utroligt frustrerende.

For at undgå at du har en langcom pc, skal du nemlig sørge for at slå alle de programmer fra som computeren starter op med. Din pc vil nemlig blive langsom løbende og gradvist eftersom du får flere og flere programmer som den får installeret. Når du har fået installeret et program så vil mange af disse programmer nemlig blive en del af computerens opstartsflow helt automatisk og uden at du vælger det. Så hvis du har installeret Word, så vil den starte word op i baggrunden hver eneste gang du starter computeren, for at sikre at hvis du tilfældigvis skal bruge word idag, så kan det starte hurtigt op.

Men ved at slå alle opstartsprogrammer fra, så vil du ikke længere døje med dette problem.

Kan jeg få en hurtig pc igen selvom den er gammel?

Ja, det er intet problem. Der er selvfølgelig en grænse for hvor gammel computeren er i forhold til om den bliver direkte hurtig, men den kan sagtens blive hurtigere og det er 100% sikkert. Hvis du får slået alle de opstartsprogrammer fra som er i opstartsflowet på computeren, så vil du kunne slå meget tid af opstarten, hver eneste gang den starter op. Men det er vigtigt at du slår alt fra udover windows, så at den ikke har ting som Word, Skype, mail og lignende programmer til at være en del af opstartsflowet, da der i sidste ende nemt kan komme 50 eller 100 programmer som starter op mens din computer starter op, hvilket de færreste brugere af en pc skal bruge hver eneste gang de starter computeren.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.