Nøgletalsanalyse helt automatisk – Så nemt er det

Nøgletalsanalyse er uden tvivl noget af det som fylder mest i Erhvervsøkonomi, og der er ingen tvivl om at en automatisk nøgletalsanalyse vil gøre dit skoleår med Erhvervsøkonomi lettere. 

Der er flere og flere opgaver med nøgletalsanalyser, som man kommer til at arbejde en masse med i erhvervsøkonomi, som er både tidskrævende og besværligt. Derudover så fylder det hele 25% af eksamen i erhvervsøkonomi og derfor kommer man ikke uden om at det er noget man er nød til at mestre. Men selvom man er dygtig til at lave disse nøgletalsanalyser, så er det noget som tager lang tid og derfor ikke bare lige er noget man kan lave på et øjeblik. Men vi har faktisk fundet et sted hvor du kan købe et program der laver din nøgletalsanalyse helt automatisk og på den måde kan du slippe for at bruge timevis på at lave dem selv.

Sådan fungerer en automatisk nøgletalsanalyse

En nøgletalsanalyse er en analyse af virksomheders nøgletal, hvor man kan vurdere hvordan det går for virksomhedens økonomi. Ofte så vil man blive spurgt om hvordan tallene ser ud år for år, og på den måde kan man få et overblik over om det går op eller ned for virksomheden, og det er her man kommer til at gøre brug af nøgletalsanalyser i skolen. Særligt i Erhvervsøkonomi vil man støde på en nøgletalsanalyse, og her kan man bruge rigtig meget tid på at lave dem fordi de er utrolig tidskrævende uanset om man er dygtig til dem eller ej. Så hvis man ved at man skal til eksamen i erhvervsøkonomi så kan man med fordel bruge et program til at lave nøgletalsanalyserne for dig så du kan nøjes med at plotte nogle tal ind og så bliver de til det resultat som du kan bruge til noget.

Det giver dig mulighed for at spare mange minutter til en eksamen hvor du i forvejen kan være presset på tid, og ikke har alverden af tid. Men hvis du ved at nøgletalsanalysen er klaret for dig, så kan du fokusere på alle de andre opgaver som du kan bruge lidt ekstra tid på at finpusdse.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.