Stop med at lave det administrative arbejde selv, og få frigivet tid til de opgaver, der gavner forretningen

Det er ingen hemmelighed, at man lynhurtigt kan drukne I administrative opgaver, når man kører en forretning. Uanset om man er nystartet, selvstændig erhvervsdrivende eller iværksætter med mange ansatte, så venter de administrative opgaver i uendelig lang kø på at blive løst. Og det er ikke dén slags tidsrøvere, der skaber hverken indtjening eller vækst i firmaet.

Med lønservice slipper du let for den helt store tidsrøver: administration af lønninger

Du kan du med fordel overveje at udlicitere nogle af de særligt tidskrævende opgaver til andre, så du i stedet får tid til at skabe alt dét, der gavner din forretning. Således vælger mange virksomhedsejere at bruge en lønservice, hvilket både sparer udgifterne til en lønbogholder og en masse tid, du ellers selv skal bruge på at beregne løn til dig selv og dine ansatte hver måned. Med andre ord, så slipper du for at forholde dig til lønsedler og -beregninger, ATP-bidrag, SKAT, feriepenge osv. Ingen kan være eksperter i det hele. Så outsourc din lønadministration – så har du eksperter til at håndtere hele din lønadministration, mens du med ro i sindet kan fokusere på dét, du er bedst til.

Du ønsker naturligvis ikke at betale en masse for lønservice hver måned, hvis du ejer en lille virksomhed med få ansatte. Ligesom du ikke vil betale for unødige opgraderinger, du ikke har brug for.  Alt efter typen af virksomhed, du har, og antallet af ansatte, om lønnen skal være timebaseret eller månedslønnet og ikke mindst hvor meget eller lidt du selv ønsker at håndtere, så findes der lønservices, der matcher dig, dine behov og dit virke.

Brug apps til at organisere dit administrative arbejde

Foruden at få hjælp til at administrere lønnen er der også andre services, der kan hjælpe dig med administrativt arbejde; nemlig apps. Eksempelvis kan du finde en lang række time management apps, der overskueliggør dine projekter, planer, kalender og aftaler. Ligeledes er der apps som er fantastiske til at organisere arbejdet i teams, til uddelegering af opgaver og til at organisere alle dine medarbejderes opgaver ned til mindste detalje. Så uanset hvad du har brug for at organisere bedre i arbejdsdagen, så er hjælpen som regel blot en app-søgning væk.

At begynde at tænke mere i apps er med garanti et værktøj, der vil frigive mere tid til alt det sjove.

 

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.