Overvejer du at investere i Ethereum eller Bitcoin?

Sponsoreret indhold.

Kommende regulativer lover allerede nu godt for investering

Spørger du en kollega eller en ven, om han eller hun kan nævne én kryptovaluta, kender man så godt som altid svaret på forhånd: Bitcoin! Bitcoin og ikke mindst investering i den mest kendte kryptovaluta har været et varmt diskussionsemne verden over, de seneste år – og det er der intet mærkværdigt ved.

Selve idéen bag kryptovalutaerne er blandt andet at skabe et decentraliseret online valutasystem, hvor det er koder og brugere, der sikrer at transaktioner foregår uhørt hurtigt verden over og ikke mindst leverer ekstrem høj sikkerhed. Blockchain-teknologien, som Bitcoin og den næststørste, men voksende Ethereum baserer sig på, er derfor i høj kurs hos alverdens industrier, hvilket selvsagt har fået de kursen på kryptovaluta til at stige støt.

 

Globale regulativer gør kryptovaluta-investering mere sikker

Modstandere af investering i kryptovaluta har dog indtil nu haft et stærkt modargument: Kryptovaluta såsom Bitcoin kan have kursudsving på op mod 10 procent i løbet af blot en enkelt dag – til både minus og plussiden! Da kryptovaluta netop ikke reguleres af nationale pengeinstitutter, har det nemlig ikke været en mulighed at stabilisere kurserne, og det har selvsagt gjort investering i fx Bitcoin til en ganske risikabel affære.

Det bliver dog snart fortid, for netop nu udvikles globale regulativer, der primært har fokus på at stabilisere kurserne – og det gør investering i Ethereum og de andre upcoming kryptovalutaer mere attraktiv end nogensinde. Også Facebooks store pressemøde i juni, hvor mediegiganten lancerede deres kommende digitale valuta Libra er gode nyheder for stabilisering af kryptovaluta-kurser såvel som generelt positive kurstendenser indenfor de fleste kryptovalutaer – lige fra de superkendte Bitcoin til de boomende Ethereum og IOTA.

 

Hvordan investerer man i Ethereum, Bitcoin og de andre kryptovalutaer?

Den voksende interesse har også givet et godt udvalg af investeringsplatforme og forskellige metoder til at investere i fx Ethereum. Du kan derfor vælge at finde en platform, hvor du selv forholder dig til de endnu hurtigt skiftende kurser på kryptovaluta og hvor du selv skal vurdere hvor markedet går hen, før du køber og sælger. Denne klassiske taktik kan være meget indbringende og give god fortjeneste, men kræver også at du holder dig opdateret om nyheder og nye teknologier, som kan have indvirkning på værdien af netop de former for kryptovaluta, du har investeret i.

En anden populær måde at investere i bl.a. Bitcoin og Ethereum er ved hjælp af en krypto-robot, som ved hjælp af specialiseret software kan investere, sælge og købe i kryptovaluta alt efter hvordan kurserne sandsynligvis arter sig. På den måde kan du få gode, stabile afkast uden at bruge overdrevet meget tid på dine investeringer.

Læs altid grundigt op på anmeldelser af de enkelte investeringssider og krypto-robotter, da fx brugertilfredshed kan give en god pejling på, om siden er nem at bruge. Der findes efterhånden en del sider på dansk, der giver gode anmeldelser, råd til investering i fx Bitcoin og Ethereum og introduktioner til de forskellige investeringsmuligheder.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.