De rigtige omgivelser når der skal laves et godt website

Sponsoreret indhold.

De fleste tænker på valg af server, framework, design, indhold, SEO og sikkerhed når et nyt website skal laves og i ingen eller lav grad på de fysiske omgivelser herligheden skal kreeres i.

Det har måske delvist noget at gøre med at webmastere, som os, primært tænker digitalt og finder det langsom, besværligt og ikke så givende, at arbejde på fysiske dele omkring os. Processen er ofte langsommere end vi er vant til og vi finder det ikke interessant.

Men fysiske tiltag, som et godt hæve sænkebord kan gøre al verden til forskel for dit website og ikke mindst fremtidige websites. For et hævesænkebord gør både du kan arbejde længere og bedre med den bedre blodcirkulation det giver til kroppen og derved hjerne, men det gør også at du kan lave gode websites lang tid fremover uden at blive besværet af rygproblemer, eller det der måtte være værre.

Men er det ikke dyrt? -Det behøver det ikke at være og det er helt sikkert “dyrere” med fysiske skavanker, men kig efter et godt og brugte hæve sænkebord, evt. via vores sponsor herover.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.