Sådan finder du den rette Twitch streamer til din virksomhed

Annonce

Indenfor ganske kort tid, så er Twitch streamers blevet en stor ting, som mange af os følger ihærdigt med i. Flere og flere virksomheder er interesseret i at høre nærmere om disse Twitch streamers, da det kan være en ganske udmærket marketingsstrategi.

Hvad er Twitch egentlig?

Hvis ikke du ved hvad Twitch er, så er det kort fortalt en hjemmeside hvor du har mulighed for at streame ”live”. Dette sker ofte i forbindelse med spil, og mange af os følger spændte med, når vores yndlings influencers vælger at lave en livestream. Men det er ikke kun de dedikerede fans der følger med på Twitch, det kan også have relevans for samtlige virksomheder, eftersom et samarbejde med en influencer kan skabe god marketing for virksomheden. Så hvordan finder virksomheder disse Twitch streamers? Hvis du klikker på det overstående link, så vil du blive taget direkte videre til en influencer liste. Her vil du kunne se hvad de forskellige influencere streamer på Twitch, og så kan virksomheden ofte finde det absolut bedste match. Mange af disse influencere snakker om alt imellem himmel og jord imens de spiller, da det netop også er for at underholde andre. Derfor kan det være en enorm stor fordel for virksomheder at finde den helt rette, da disse influencers kan nå ud til en bred befolkningsgruppe.

Fordelsagtigt for begge parter

Måden hvorpå virksomhederne kan komme i kontakt med disse influencers på, er simpel. Du finder den influencer du synes passer bedst til dig og din virksomheds profil, og så kan du ellers blot kontakte dem og få dig en uforpligtende snak. Det er fordelsagtigt for både influencer og virksomhed, hvis influenceren markedsfører et af virksomhedens produkter, da det i mange tilfælde vil være muligt for influenceren selv at afprøve produktet. Så tøv ikke med at tage fat i den influencer du mener kan markedsføre dit produkt allerbedst!

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.