Sammenlign prisen på næsten alle typer varer

Det kan nogle gange være uoverskueligt at finde den billigste pris når du skal finde en bestemt vare på internettet. Der findes 100 vis af webshops, som sælger de samme typer vare, og det vil tage flere timer, bare at gå i gennem og sammenligne halvdelen af dem.
Lige netop dette problem har Pricerunner besluttet sig for at kæmpe imod.

Hvad går Pricerunner ud på?

Pricerunner har udviklet en portal, der sammenligner prisen på en vare, fra forskellige webshop. Så du hurtigt kan se hvor varen er billigst henne, uden at skulle besøge hvert enkelt webshop.
Lige nu kan du søge på over 1.1 millioner forskellige vare, fra over 6600 webshops.
Pricerunner er uafhængig det vil sige, at de ikke er betalt af nogle til at komme øverst på listen. Det er 100 % virkelige tal, taget direkte fra webshoppen, der bliver vist som resultat.

Pricerunner er gratis at bruge, og Målet med PriceRunner er, at du skal kunne føle dig tryg, når du handler online, og har adgang til nyttig information. Det skal være nemt at gøre en god handel.

Pricerunner plus medlemskab

Pricerunner har et klubmedlemskab, hvor du kan registrere dig gratis, og så får du ellers en række fordele. Du kan blandt andet anmelde sider, og bedømme produkter. Du kan også lave prisalarmer, det vil sige at hvis du ønsker en bestemt vare, men den måske ikke er på tilbud nogle steder, kan du sætte en alarm på den, så den fortæller dig, når varen er på tilbud et sted, eller kommer under en bestemt pris du ønsker. Derudover får man unikke rabatkoder, til forskellige webshops, hver uge.
Men en af de bedste fordele ved Pricerunner plus medlemsskabet, er at du får en købsgaranti på op til 50.000 kr. Så du sikkert kan shoppe online. Besøg pricerunner her.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*