Sikkerheden i højsæde

(ANNONCE)

Når man arbejder store dele af dagen online, har man selvfølgelig fokus på online sikkerhed. Det er selvfølgelig også vigtigt at beskytte sig selv og sin virksomhed på bedst mulig måde. Men sikkerhed er faktisk vigtig i mange aspekter af livet. Læs mere her for inspiration til at sikre din egen hverdag bedst mulig.

Online sikkerhed

Hvis du, som så mange andre, arbejder mest online, så er du helt sikkert opmærksom på at arbejde så sikkert som mulig. Når vidensdeling og kommunikation foregår online, så skal man være opmærksom på, at man tilbyder sine kunder og samarbejdspartnere en sikker kommunikationsform at gebærde sig indenfor.

Et opdateret og godkendt virusprogram er derfor påkrævet. Ligeledes at man altid laver backup på sit online arbejde på en sikker måde. Hvis du ikke er helt opdateret på de seneste sikkerhedsværktøjer og muligheder som findes online, så kan det være en god ide at rådføre dig med eksterne eksperter på området.

Det er vigtigt, at man beskytter sig mod virusangreb og hackere, da man typisk har sensitiv information svævende som andre ikke skal have fingrene i. De fleste virksomheder er begyndt at tage online sikkerhed meget seriøst. Det gælder selvfølgelig også beskyttelse af udstyr gennem tyverialarmer og relevante forsikringer. Men det er også vigtigt, at vi som privatpersoner har fokus på sikkerhed.

Sikkerhed i hjemmet

De fleste af os er allerede optaget af sikkerhed i vores private liv. På privatfronten skal man selvfølgelig selv stå for sikkerheden. Det kan derfor være godt med en lille tjekliste over, hvad man typisk skal sikre i hjemmet.

Først og fremmest, skal man have ens forsikringer i orden, hvis nu uheldet skulle ske, så har man en relevant forsikring. Herefter er det vigtig at sørge for sikre transportmuligheder for hele familien.  Hvis man kører bil, så skal bilen selvfølgelig være i god stand, samt at børnene er placeret i autoriserede autostole. Hvis man typisk bruger cykel som transportmiddel, skal hele familien udstyres med cykelhjelme – dette gælder også de voksne.

Hvis du har en hobby som stiller specielle krav til sikkerhed, så er det selvfølgelig vigtigt, at du tager dette alvorlig. Hvis du, som så mange andre, kan lide at gå på jagt, så skal du selvfølgelig opbevare dine våben forsvarligt. Sørg for at have dine våben trygt låst inde i et våbenskab, når jagtsæsonen er ovre.

En anden vigtig del af sikkerhed i hjemmet er at brandsikre sit hjem. Det betyder, at du skal have en eller flere røgalarmer, som virker, placeret strategiske steder i hjemmet. Hvis det er en fler-etagers ejendom, så skal der være en ryddet udgang på bagtrappen eller installeret brandstige.

Når sikkerheden er på plads, så kan man slappe mere af vel vidende, at man har gjort, hvad man kan for at være tryg.

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.