Strukturer opbevaringen og skab et bedre overblik for din virksomhed

Dette indhold er sponsoreret

 

Der er rigtig mange, som kender behovet for bedre opbevaring eller blot oprydning i alle de ting, som med årene hober sig op. Dette gælder helt sikkert også for en virksomhed, hvor der ikke kun er mange ting at holde styr på på computeren, men også på kontoret generelt. Hertil kan en løsning være sorteringskasser, som du kan placere præcis, hvor det passer dig bedst på kontoret. Er din eneste løsning måske et hjørne øverst på væggen, findes der heldigvis også en løsning til dette i form af en trappestige 3 trin. Der er altså altid gode muligheder for at få skabt struktur og overblik på kontoret.

Fleksibel og pladsbesparende

Sorteringskasser er og bliver en god mulighed for at få struktureret nogle emner på kontoret og på den måde danne sig et bedre overblik for ens virksomhed. Her er sorteringskassernes fleksibilitet en stor fordel. De tåler både at stå på gulvet, men kan også hænges op, hvilket giver endnu bedre gulvplads – og det er ofte meget ønskværdigt på et kontor. Afhængig af hvilken type af sorteringskasse der passer bedst ind i dit kontor, er der altså både mulighed for at have kasserne lige i armhøjde, ligesåvel som de kan placeres langt væk i fjerneste hjørne.

 

En model til ethvert kontor

Har du en ide om, at du har brug for sorteringskasser, så findes der heldigvis et stort udvalg med mange forskellige typer. Hos AJ produkter har de et stort udvalg af forskellige opbevaringsmuligheder, herunder sorteringskasser, som kan opleve som enten reol, karrusel, stativ med hjul eller artikelskab. Alle typer kan fås i flere forskellige størrelser, hvor også antallet af skuffer varierer. Vælger man en karrusel-løsning til virksomheden, er udvalget igen stort – her er det både muligt at få artikelskabene i rund, firkantet eller rektangulær model. På den måde er der altid en løsning, som vil passe perfekt til dit kontor. 

Find den rigtige trappestige

Når der skal skabes struktur på et kontor eller andre steder i virksomheden, er det altid en fordel at benytte sig af højderne, så der fastholdes så meget rummelighed som overhovedet muligt. Uanset, om det er sorteringskasser eller anden form for opbevaring, der placeres højt, kan en trappestige her være ganske fordelagtig. Fordelen ved trappestigen er, at den er meget funktionel og let at opbevare. Den kan klappes sammen og stilles væk, når den ikke benyttes, og ellers kan man anskaffe den i netop den højde, man selv ønsker. Det er altså ikke et redskab, der gør særligt væsen af sig, men den kan bidrage til det store, rummelige kontor, hvor overblikket er helt i top.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.