Tips til bedre produktfotos i din webshop

Produktbilleder har meget at sige for hvordan vi opfatter en webshops troværdighed. Gode produktbilleder øger troværdigheden og gør os meget mere fristede til at købe. Her kan du læse mere om, hvordan du kan opgradere din webshop med gode produktbilleder. 

Produktfotos er afgørende for troværdighed

Vi bliver mere og mere skeptiske til webshops, efter at de fleste af os efterhånden er prøvet at blive scammet en del gange. Derfor tjekker de fleste næsten altid webshops på trustpilot, men vi bruger også en helt anden sans, når vi skal afgøre om en side er troværdig eller ej. Det handler meget om visuelt udtryk. Et professionelt look øger i stor grad troværdigheden til en side, og det bidrager til, at man bliver tiltrukket af dit site på en helt anden måde.

Tænk på belysning

Professionelle fotos giver også en meget bedre kundeoplevelse. Fotos er til for at kunden skal kunne se hvad man køber, på samme måde som når man går i en fysisk butik. Det er derfor helt afgørende at give kunden et godt, men realistisk billede af produkterne. Det er ingen grund til at undersælge gode produkter, og de forkerte billeder, kan give den helt forkerte opfatning og koste dig salg og penge.

Produktfotograf giver et professionelt udtryk og resultat. En produktfotograf kan hjælpe dig med at finde frem til det perfekte visuelle udtryk og tage billeder, der giver et godt indtryk af din webshop. Vi mennesker er visuelle væsner og vi elsker at kigge på flotte ting. Lys, redigering og komposition er altafgørende når man skal tage gode billeder, og en professionel produktfotograf, ved præcis hvad der fungerer.

Visuelt udtryk er vigtigt

Gode produktfotos skal repræsentere din webshop på den bedste mulige måde. Når kunden ikke selv kan røre ved produktet i butikken og bedømme det man ser der og da, så skal der noget mere til. Det er dermed ikke sagt at de samme faktorer ikke spiller ind i en fysisk butiksoplevelse, for det gør de. Der bliver lagt stor vægt på belysning i alle butikker, for at produkterne skal fremstå bedst muligt, så hvorfor skal din webshop være noget anderledes?

Kunden danner sig et helhedsindtryk af din webshop gennem design og tekst, men ikke mindst også billeder. Det er vigtigt at give kunden noget at fantasere om – at kunden kan forestille sig med lige præcis dine produkter. Det kan man gøre ved at tage gode billeder. Gode billeder sætter gang i fantasien og gør det nemt for os, at sætte os selv ind i billedet. Det er specielt vigtigt med tøj og ting vi har på os i en eller anden grad, men det samme gælder også for alle mulige produkter. Den visuelle fremstilling er alfa og omega for en god kundeoplevelse, og at kunden kan forestille sig at eje lige præcis dit produkt.

Dette med forestillingsevnen bliver endnu vigtigere når vi handler online, end i en fysisk butik. Derfor er det vigtigt at dine produktfotos tilrettelægger for netop dette, og at du giver kunderne det de vil have. I tillæg til at øge troværdigheden på din webshop, så giver du kunden en meget bedre kundeoplevelse med gode produktfotos taget af en professionel produktfotograf.

 

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.