Vær ansvarlig, når du spiller online

Annonce

Det er både sjovt og hyggeligt at spille online – og nogle gange kan du jo faktisk godt være så heldig, at du vinder. Der er dog ingen garantier, og derfor er det vigtigt, du altid husker på, at onlinespillet skal foregå ansvarligt. Det er ikke en måde at tjene lette penge på, og det er heller ikke en stabil indkomst. Det er først og fremmest en måde at fordrive tiden på, så det er en god ide at opstille nogle retningslinjer for, hvordan du holder spillet under kontrol.

Brug aldrig mere, end du ville bruge på aftensmad

Det lyder måske som en lidt skør regel, men det er faktisk en god måde at perspektivere dig forbrug på. Tænk over, hvor meget du typisk bruger på et normalt aftensmåltid. For en enkeltperson vil det ofte ligge omkring 30-70 kr. Hvis du bruger de penge, har du altså spillet en aftensmad op – og så må du jo nøjes med det, der allerede er i køleskabet den dag. Ved at tænke sådan kan du undgå at kaste flere ugers forbrug ud ad vinduet og være sikker på, at du ikke spendere over evne.

Hvis du gerne vil slippe helt for at bruge penge, kan du ofte finde sider, der tilbyder free spins. Det kræver selvfølgelig lige, at du opretter dig som medlem, men herefter giver mange sider mulighed for, at du lige kan prøve deres service af, inden du selv kaster penge i det. Det er også en god måde at sikre sig, at du rent faktisk synes om hjemmesiden. Der kan nemlig være stor forskel på temaer og koncepter, og du kan jo lige så godt finde den online spilside, som passer bedst til dig.

Lad være med at spille, når du mangler penge

Det kan være fristende at besøge diverse casino sider, hvis du lige står og mangler 1000 kr. til en vandregning. Men det er bare en rigtig dårlig ide at spille af nød. Faktum er, at du meget sjældent vinder store beløb, som kan redde din økonomi. Din motivation for at spille bør være at have det sjovt, og ikke at du skal dække dine udgifter. Du risikerer ikke blot at blive slemt skuffet, du kan også ende i en situation, hvor det hele ser værre ud, end da du startede.

Derfor er det langt bedre at finde andre alternativer, hvis du står og mangler penge. Det betyder dog ikke, at du ikke må spille med drømmen om at vinde stort en dag. Der skal bare være plads i økonomien til det. Vi bestemmer heldigvis selv, hvordan vi forvalter vores rådighedsbeløb, så det er helt i orden, hvis du vil bruge dem på at spille online. Hvis det er tilfældet, kan det være en fordel at holde øje med muligheder for at få Ekstrapoint. Det er unægtelig lidt sjovere, hvis du får mere for pengene – så holder det sjove lidt længere, og du kan tage en velfortjent pause fra hverdagen. At spille online kan både være afstressende og underholdende – så længe det gøres ansvarligt.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.