3 uundværlige tips til dig, der er i gang med at oprette en hjemmeside

Der er rigtig mange gode måder, hvorpå du kan gribe oprettelsen af en hjemmeside an. Alt fra indhold og layout til tanker om den rette online marketing-strategi har en væsentligt betydning, når du overvejer at starte din egen hjemmeside. Det kan dog være vanskeligt at finde hoved og hale i, hvordan man netop får sin egen hjemmeside til at skille sig ud i mængden. Derfor har vi nedenfor samlet 3 uundværlige tips til dig, der er i gang med at oprette en hjemmeside.

Lav målrettet indhold med de rigtige links

Noget af det vigtigste ved en hjemmeside er naturligvis indholdet. Indholdet skal være relevant, gennemtænkt og velformuleret. Hvem vil du henvende dig til? Hvad har netop du en særlig viden om, som du ønsker at dele med andre? Det kan være, at du bliver særligt inspireret til at formulere godt indhold, når du er på ferie under varmere himmelstrøg. Se spies.dk/ferie hvis du stadig mangler rejsen til ferien. Det mest væsentlige er, at du får stablet et solidt koncept til din hjemmeside på benene med udgangspunkt i, hvad du finder interessant. I den forbindelse er det også vigtigt, at du tænker på vigtigheden af linkbuilding. Gennem den rette linkbuilding får din hjemmeside mere troværdighed og tillagt en højere værdi af blandt andet Google. Det vil vise sig ved, at din placering i søgefeltet vil være højere oppe end andre hjemmesider.

Sørg for, at dine læsere kan komme i kontakt med dig

Uanset hvilken type hjemmeside du ønsker at oprette, vil det med stor sandsynlighed være vigtigt at overveje, hvordan læserne skal komme i kontakt med dig, hvis de har spørgsmål, kommentarer eller lignende til dit indhold. Kontakt med dine læsere eller besøgende vil oftest være via et kommentarfelt, men i høj grad også via e-mail. Når du opretter en e-mail, der er knyttet til din hjemmeside, vil det selvfølgelig ikke altid være sådan, at du er til rådighed med det samme, hvorfor det kan være en god idé at oprette et autosvar. Dette er særligt praktisk i ferier eller lignende perioder, hvor du ved, at du ikke får mulighed for at svare på henvendelser med det samme. Opsæt autosvar i Outlook 365 m.f. versioner. Med et autosvar undgår du med stor sandsynlighed flere henvendelser fra samme besøgende, fordi de netop automatisk hører fra dig.

Overvej Google AdWords

Når du opretter en hjemmeside, er det højst sandsynligt med et formål om, at du vil have så mange som muligt til at læse dit indhold. Derfor skal du nøje overveje, hvordan du vil gribe dette an. Du kan for eksempel vælge at gøre brug af Google AdWords, der er de betalte annoncer, som du altid ser øverst i resultaterne, når du foretager en søgning. Med Google AdWords kan du eksponere din hjemmeside for mange forskellige brugere på én gang.

Vi håber, at artiklen har givet dig nogle tips og tricks til, hvad du skal overveje at gøre, når du opretter en ny hjemmeside.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!