Derfor skal du vælge et SEO bureau til din online markedsføring

ANNONCE

De fleste, der har en virksomhed og som har prøvet at sætte sig lidt ind i markedsføring, har nok hørt om SEO. Denne type markedsføring kan være enormt effektiv og i høj grad hjælpe din virksomhed med at blive set. Men det er dog også meget tidskrævende, og det kræver desuden også en del indsigt og øvelse, før markedsføringen bliver effektiv. Dette er tid og energi, en virksomhedsejer ofte ikke selv har, og det er derfor en god idé at overveje at få professionel hjælp til SEO markedsføringen. 

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimisation og dækker over en masse teknikker og metoder, man kan bruge for at optimere sin websides placering i søgeresultaterne på en søgemaskine. Sider med god SEO kommer højere oppe i resultaterne, og de bliver derfor set som værende mere relevante af den person, der foretager søgningen. De færreste scroller helt ned til bunden af søgeresultaterne og endnu færre klikker sig videre til side to. Det er derfor en stor fordel at sørge for at have optimeret sin side bedst muligt, så den kommer frem, når der bliver søgt efter relevante søgetermer.

SEO kan udføres på mange planer. Det er både inde på virksomhedens hjemmeside, hvor ting som keywords i hjemmesideteksterne – og især overskrifterne – kan være med til at få søgemaskinen til at se siden som værende mere relevant. Det kan også være den tekst, siden har som kommer frem blandt søgeresultaterne. Desuden bliver “populære” sider for det meste vist længere oppe blandt søgeresultater. Det vil altså sige sider, som mange andre hjemmesider linker til. Der er rigtig mange steder at tage fat, og det kan være lidt uoverskueligt at give sig i kast med som nybegynder.

Hvorfor et SEO bureau?

Som nævnt er der er meget arbejde involveret i SEO. Der er rigtig mange steder, man kan tage fat, og det kan være svært at vide, hvor man bør investere sin tid for at få mest ud af den. Dette gælder både opsætningen af sin hjemmeside, men også hvordan det søgeresultat, der kommer frem, når man google virksomheden, ser ud, samt mange andre ting. Det er derfor også svært at vide, hvor man skal starte, og hvilke ting man skal prioritere. Som ejer af en virksomhed er der ofte rigtig mange andre ting, der også skal ordnes, og SEO markedsføring bliver derfor ofte lagt til side. Dette er også helt forståeligt, da den tid det kan tage at lave SEO, betyder at der ikke bliver lavet noget andet arbejde i virksomheden, hvilket selvfølgelig betyder, at den ikke kommer til at køre rundt.

Det er derfor en god idé at bruge et SEO Bureau. På denne måde får du professionel hjælp fra mennesker, der i høj grad ved, hvad de laver. De kan hjælpe med at gøre en indsats der, hvor der er allermest brug for det, men med mere tid, kan de også gå i detaljerne og sørge for at hver eneste lille del af din hjemmeside er optimeret fuldstændigt. Det betyder, at dine tekster og sideadresser er skrevet og navngivet på den allermest gennemtænkte måde, hvilket skubber din side op blandt de første resultater i søgemaskinen.

Er SEO nødvendigt?

SEO er enormt vigtigt for rigtig mange virksomheder. For en ny virksomhed er det altafgørende, at folk kommer til at lære den at kende. Der kommer ingen kunder, hvis man ikke gør folk opmærksomme på virksomheden. Man kan selvfølgelig sørge for at betale sig til annoncer og reklamer både på nettet og i den fysiske verden, men oftest går folk ind og søger efter det, de har brug for, og det er her, du gerne vil sørge for at dukke op højt i søgeresultaterne. En placering højere oppe kan være med til at gøre hele forskellen. Det smarte ved SEO er desuden, at du ikke skal betale for annoncepladser på andre platforme.

Nogle virksomheder betaler sig til en høj placering på søgemaskinen, men ved at gøre dette, kommer der til at stå “Annonce” ved hjemmesiden blandt søgeresultaterne. Dette er der mange brugere af søgemaskinerne, der er opmærksomme på, og de går derfor bevidst uden om de betalte placeringer. At sørge for, at din side automatisk og organisk havner i toppen af resultaterne, er derfor noget af det bedste, du kan gøre for at tiltrække besøgende.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.