En miniguide til dit nye operativsystem

ANNONCE

Har du fået en helt ny computer og mangler du lidt inspiration til valget af det nye operativsystem? Der er mange ting at tage højde for, og du burde sætte dig ind i området, inden du tager det endelige valg.

Her får du en miniguide til hvad du bør tage med i betragtning, når du skal vælge dit nye operativsystem.

Kampen mellem Windows og Macintosh

Når man taler om operativsystemer, så kan det få mange computer-interesserede helt op i det røde felt. Mens nogle altid sværger til Windows, så er der andre der til enhver tid vil vælge det amerikanske Macintosh i stedet.

Denne diskussion har mange aspekter, og det kan være umuligt at beslutte hvem der har ret og hvem der ikke har.

Tilhængerne af Apples produkter, med Macintosh som styresystem, påpeger ofte det intuitive aspekt ved Apples styresystem. Det intuitiv-baserede system er afgørende for mange, og sammen med de moderne designs og den attraktive brugerinterface, er det netop det der gør at mange vælger Macintosh.

Men Windows er dog stadig det mest udbredte system, og den kontinuerlige udvikling indenfor operativsystemet gør at flere og flere vælger denne variant, når de vælger nyt operativsystem.

Windows; all time favorite

Windows har gennem årtier været det mest udbredte operativsystem på verdensplan. Faktisk er det op imod halvdelen af alle computerbrugere over hele verden der bruger Windows 7.

Det nyeste skud på stammen er Windows 10, og med de innovative tiltag er det blevet populært blandt brugerne.

Hver enkelt version af Windows har sine egne funktioner og applikationer, og også den nyeste version er helt up-to-date når det kommer til opbygningen. Men med den moderne opdatering får du altid de grundlæggende standarder fra Windows, som stadig virker lige så godt som for 10 år siden.

Windows-løsningen er den rette for mange, da det er den mest udbredte og man derfor kan sparre med mange på området. Det er et funktionelt system, som har vundet manges hjerter og som altid kan fås til en overkommelig pris.

Så gør op med dig selv, hvad du har behov får, når du skal vælge operativsystem, og lad dig gerne inspirere af andre brugeres erfaringer og ratings.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*