Lækre systemer til dit website fra Navipartner

ANNONCE

Navipartner er en professionel partner når det kommer til avancerede løsninger til dit website, så som webshops og billetsystemer. Et billetsystem fra Navipartner sørger for at salget af billetter, men også f.eks. medlemskort, foregår automatisk. Dette via dit website, men med mulighed for at foretage salget offline såvel.

Det er ikke bare smart. Det giver også et rigtig fint overblik over hele forretningen da alt information fra billetsalget af online billetter og offline billetter kan samles i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Denne data kan nu bruges til analyser og forbedre forretningen yderligere.

Men systemet kan også holde styr på antal solgte billetter ift. faktisk ledige pladser til arrangementet. Videre kan koncepter, som årskort håndteres i systemet og kunderne kan f.eks. selv logge ind og ændre samt forny sine medlemsskaber online.

Alt i alt er det altså et rigtig fleksibelt og let integrerbart system her er tale om. Videre er det modulbaseret, så du behøver kun købe den løsning, som du faktisk har brug for på ethvert givet tidspunkt.

Læs mere om Navipartner her

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*