Optimer din virksomhed med TimePlan

Annonce

Hvis du er ejer af en virksomhed, og har flere ansatte, ved du om nogen, hvilket stort ansvar dette kan indebære. Selvom du kan uddelegere nogle arbejdsopgaver, kræver det stadig, at du har overblikket over alle processer i virksomheden. Dette kan til tider være svært, hvorfor det handler om at være mest muligt struktureret, og tage imod alle de hjælpemidler som der findes. Dette er her, hvor TimePlan kommer ind i billedet, fordi de har stor fokus på tidsregistrering og vagnplanlægning. Mange større virksomheder i Danmark og hele Norden er allerede meget tilfredse med produktet, så hvis du er interesseret i at høre mere, kan du med fordel læse med nedenfor.

Hvad er TimePlan?

Som nævnt i indledningen er ideen med TimePlan Software at gøre din virksomheds interne forhold mere strukturerede og organiserede, så både du og dine medarbejdere har et bedre overblik. TimePlan er nemlig et førende workforce management softwareprodukt, som er modulopbygget, hvilket vil sige, at det sikre, at din virksomheds behov opfyldes præcist, som du ønsker. På denne måde kan du altså trygt overlade data og andre vigtige elementer til denne, så du derved har mere overskud til at tænke på andre ting.

Få hjælp til løndata, vagtplanlægning og meget mere

Først og fremmest hjælper TimePlan dig med at give dig et bedre overblik og optimere din planlægning af vagter, opgaver fravær og så videre. Med TimePlans Web App har både du og dine medarbejdere altid vagtplanen og løndata lige ved hånden, og kan derfor nemt tjekke op på opgaver og vagter. Derudover er ferie- og fraværsstyring en af TimePlans kerneelementer, hvor medarbejderne let kan se deres ferie- og fraværsdage, samtidig med at de let og enkelt kan søge om ferie- og fridage, samt melde sig syg. Du kan også nemt og enkelt registrere hver medarbejders arbejdskvalifikationer, evner og præferencer, og på denne måde vil de blive ved med at føle sig motiveret til arbejdet. Alt i alt er denne software altså en rigtig effektiv løsning, hvis du ønsker mere struktur i din virksomhed.

Søren Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*