Få en gratis hjemmeside

Du skal bare være forberedt på at lave en gratis hjemmeside ikke er så let som det lyder!

Alle har brug for en hjemmeside, og der findes masser af muligheder for at selv lave en gratis hjemmeside…… hvis man altså har tid til det. Ofte kan det slet ikke betale sig at selv give sig i kast med det. Vi får hvert år hundredvis af henvendelser folk og firmaer, der har siddet og bøvlet med at selv lave deres egen hjemmeside. Når de endeligt kommer til os, har de både små og store udfordringer de ikke selv har været i stand til at løse.

Når de så hører hvor hurtigt, og til hvilken pris, vi havde kunnet lavet deres hjemmeside til, så fortryder de at de ikke kom til os fra starten

Du kan sagtens lave en gratis hjemmeside

Hvis du er en nystartet virksomhed, der gerne vil opnå et større kendskab, er nettet det helt rigtige sted. Langt de fleste firmaer har i dag deres egen hjemmeside, da dette giver deres kunder den bedste mulighed for at få et indblik i din virksomhed og hele dens stuktur. Det samme er gældende, hvis du arbejder selvstændigt, og gerne vil have din egen hjemmeside. Men det kan i nogle tilfælde være en bekostelig affære at opstarte sin egen hjemmeside, hvorfor der er mange, som falder i fælden og dermed vælger en gratis hjemmeside. Selvom det i starten kan ses som en nem og enkel løsning, kan dette valg dog i sidste ende have fatale konsekvenser, især hvis du er nybegynder, og dermed ikke før har forsøgt dig med en hjemmeside. Herunder er der listet nogle af de mange ulemper, som findes ved at oprette en gratis hjemmeside. Det er en god ide at læse dem alle igennem, inden du beslutter dig for, om en gratis hjemmeside er noget for dig.

Der findes flere risici end fordele

Netop fordi det er en gratis hjemmeside, findes der således langt flere risici, fordi det er meget begrænset, hvad folkene bag har rådighed til både tidsmæssigt men især også økonomisk set. Der er igennem tiden set mange forskellige eksempler på konsekvenser hos folk, der er faldet i fælden og lavet en gratis hjemmeside. Nogle har oplevet, at de en dag opdagede, at deres hjemmeside var helt væk og ikke til at finde igen. Hvis dette sker, vil det sige, at alt dit hårde arbejde og al den tid, som det har taget for at få hjemmesiden op at køre, er spildt.

Du får ikke dit eget domænenavn

Mange vælger netop at få lavet en hjemmeside for, at de opnår større succes ved at markedsføre deres virksomhed eller produkt. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden hedder det navn, som du reklamerer for. Dette er væsentligt, for at dit navn implementeres ordenligt i dine kunders bevidsthed, og derudover er det essentielt, at dine kunder nemt kan finde frem til din virksomhed igen ved blot en kort søgning på Google. Med dit egen domænenavn får du således bedre placeringer på Google. Men når du vælger en gratis hjemmeside, får du ofte ikke dit eget domænenavn, og det vil derfor blive placeret på et subdomæne, eksempelvis dingratishjemmeside.wordpress.com, hvorfor der ikke bliver et fast holdepunkt for dine kunder. Derudover kan der ske det, at alle dine links til din hjemmeside kan blive ugyldige, i tilfælde af at udbyderen vælger at skifte deres eget navn, og her vil alt dit hårde arbejde således igen være spildt.

Du har mindre fleksibilitet over din hjemmeside

Som det er tilfældet med domænenavnet, som du ofte ikke selv kan vælge, findes der mange andre ting, som du ikke har adgang til, og derfor har du således ikke fuld kontrol over din egen hjemmeside. Dette kan være et problem, fordi mange virksomheder selvfølgelig ønsker at kunne bestemme over deres egen hjemmeide. Ved en gratis hjemmeside er der begrænset fleksibilitet, hvor det ofte ses, at man bliver låst fast i bestemte, fastlagte systemer. Dette betyder, at du hverken har kontrol over layout, design eller alle andre bagvedliggende beslutninger.

Din hjemmeside vil være mere ustabil

Endnu en konsekvens af en gratis hjemmeside er, at din hjemmeside vil være meget mere langsom og ustabil. I og med at løsningen er gratis, er der således begrænset midler til vedligeholdelse, og derfor kan der være flere perioder, hvor din hjemmeside er nede, og dine brugere derfor ikke vil kunne få adgang til den, hvilket er et stort problem. Derudover kan du opleve, at dine sider indlæses utroligt langsomt i forhold til, hvis du har en betalt kvalitetshjemmeside. Dette er således endnu et grundlag for, hvorfor du skal undgå en gratis hjemmeside.

Betal lidt ekstra og få den bedste kvalitetsløsning

Mange tror fejlagtigt, at det altid koster en formue at købe plads på et web-hotel, hvor du kan have dit helt egen domæne. Der findes flere forskellige løsninger, som ikke behøver koste en formue. UnoEuro er et af de web-hoteller, som ligger i den billigere ende. For kun 18 kr. pr. måned, får du her en sikker løsning, som sikrer dig den bedste kvalitet for din hjemmeside. Dette er altså gode penge lagt ud, fordi du undgår alle ovenstående problematikker. Samtidig er der hurtig adgang til online support i tilfælde af problemer. Du er således altid sikret den bedste service, og det er derfor den bedste investering, du kan gøre. Dette anbefales især, hvis det er din første hjemmeside, fordi det vil spare dig for en masse tid og besvær på længere sigt. Hvis du vil have det bedste grundlag for success, så gør dig selv den tjeneste og undgå fælden ved at vælge en gratis hjemmeside.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.