Fandt du også denne side på Google?

96% af de besøgende finder denne hjemmeside via Googles organiske søgeresultater.

Jeg har mere end 10 års erfaring med SEO. En ting, jeg syntes, du skal lægge til, er hastigheden her på siden. Prøv at klikke lidt rundt, den skifter lynhurtigt, ikke sandt?

Google elsker en hurtig hjemmeside, det er vi bedre til end de fleste!

Tag kontakt, og få mere viden om, hvordan du kan få en hjemmeside, som Google elsker!

KONTAKT MIG HER

Artikler og guides til linkbuilding arbejdet

Når din hjemmeside skal til tops på Google, er det svært at komme uden om linkbuilding. Linkbuilding er et effektivt redskab inden for online marketing og optimering af søgeresultater på Google, og der er flere metoder til at mestre dit arbejde med linkbuilding.

Efter du har sat dig et mål om at fokusere på linkbuilding i forbindelse med promovering af din hjemmeside og dertilhørende ydelser, er første skridt at kaste dig ud i at indhente viden om linkbuilding.

For at mestre linkbuilding er det derfor en god idé at læse artikler og guides til linkbuilding-arbejdet, hvoraf der findes mange artikler og guides til linkbuilding arbejdet.

Her kan du finde artikler om dos and don’ts og de forskellige fænomener inden for linkbuilding, så du har et godt pejlemærke på, hvor du skal sætte ind, når du skal i gang. Det kan nemlig hurtigt betale sig at sætte sig ind i opbygningen af et godt linkbuilding arbejde, så du aldrig arbejder forgæves.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!