Få mest muligt ud af online marketing

Seo er efterhånden et begreb de fleste af os har kendskab til. Seo hører indunder online marketing, og er derfor altså en forholdsvis bred vifte, som vi er mange der allerede har stiftet bekendtskab med. Men når det drejer sig om online marketing er der en masse informationer som vi skal tage stilling til.

Hvad er SERPreme.io?

Når der tales om online marketing, så bør du tage et nærmere kig på SERPreme.io. SERPreme.io. er nemlig et Rank Tracker Tool, som har noget nær den laveste pris. Det koster cirka 50 øre pr. keyword! Disse keywords kan trackes enkeltvis, og du betaler altså derfor kun for de keywords du vælger at tracke. Det er så simpelt det er hos SERPreme.io.

Mere end 10.000 keywords

Du kan med SERPreme.io. få en prøveperiode på 31 dage, så du kan se det hele an på forhånd. I prøveperioden kan du dog kun tilføje op til 10 keywords. Det er tydeligt, at fordelen ligger ved at betale for de keywords du ønsker, da du kan tilføje over 10.000 keywords, hvis det skulle være dét du har lyst til. Du kan selvfølgelig også til enhver tid fjerne de keywords du ikke længere ønsker, og dertil stopper betalingen for disse også.

Soren Jensen

Jeg har siden 2004 arbejdet i web branchen. Jeg er online Jedi med knivskarpe skills inden for Web udvikling og Online markedsføring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

The field is required.